Najvažniji datumi tokom ovog meseca: Astrološki kalendar za maj 2020. godine
Najvažniji datumi tokom ovog meseca: Astrološki kalendar za maj 2020. godine

Dnevni horoskop za 29. avgust 2019: Strelca čekaju komplikacije, Jarac pati od nesanice, Vaga mora da prestane da flertuje, Ovan ima problema zbog stresa, piše Stil.

OVAN

Moguće je da ćete imati manje komplikacije koje ćete uspeti da rešite samo uz pomoć iskusnijih saradnika. Potrebno je da pružite malo više pažnje vašem partneru ako želite da vaša veza bude stabilnija. Problemi zbog stresa.

Dnevni horoskop za 29. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 29. avgust 2019.

BIK

Imate priliku da menjate negatovne poslovne okolnosti i da utičete na dalji razvoj događaja na ovom planu. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Sa voljenom osobom možete da uživate u lepim trenucima. Smetnje sa sinusima.

BLIZANCI

Preporuka je da povedete računa o poslovima koji su vezani za inostranstvo i putovanja. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako biste uspeli da rešite probleme sa voljenom osobom. Povedite računa o ishrani.

RAK

Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da donesete neku novu odluku vezanu za poslovno polje. Planirate da uđete u vezu sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite određena osećanja. Sasvim dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.