Home Horoskop Stižu velike promene: Februar 2020. godine će biti naročito uzbudljiv za ova...

Stižu velike promene: Februar 2020. godine će biti naročito uzbudljiv za ova 3 horoskopska znaka

90
0
Stižu velike promene: Februar 2020. godine će biti naročito uzbudljiv za ova 3 horoskopska znaka
Stižu velike promene: Februar 2020. godine će biti naročito uzbudljiv za ova 3 horoskopska znaka

Nastupila je sezona Vodolije, koja donosi puno uzbudljivih stvari horoskopskim znakovima. Naredni mesec biće posebno turbulentan za tri horoskopska znaka, koji će osetiti dosta dobrobiti u sledeće četiri nedelje.

Blizanci

Sezona Jarca nije bila savršena za vas jer je tokom nje do izražaja došla vaša osma kuća transformacije, predaje i svega onoga što ste pokušavali da sakrijete. Sada je vreme za putovanje koje će da vam izmeni život. Neće biti lako, ali će donekle biti zabavno. Sunce će protresti vašu egzotičnu devetu kuću edukacije, putovanja, učenja i vere i dobićete drugu šansu, ne samo za dostizanje ličnih ciljeva, nego i za disanje punim plućima. Otvorite svoj um i svoje srce, i sve će doći na svoje.

Vaga

Izašli ste iz crne rupe nakon višemesečnog mučenja. Stvari kod kuće bile su komplikovane, ali dobre vesti su da ste iz svega izašli puno jači i otporniji. Svemir vas je izazvao kako biste evoluirali i postali bolja verzija sebe. Sada će Sunce zaći u vašu petu kuću zabave, ljubavi, kreativnosti, dece i romanse, i jako brzo ćete se vratiti u staru harmoniju.

Vodolija

Tokom sezone Jarca, Sunce je lebdelo nad vašom 12. kućom – kućom završetaka, zaključka, karme i spiritualnosti. To je bio trenutak kada ste usnuli, da biste se probudili ponovno rođeni. U poslednjih nekoliko meseci imali ste teške trenutke, ali Saturn i Pluton vam sada pomažu da se pročistite od onoga što vam više ne treba. Ono čemu se najjače opirete zapravo je ono što će vas najviše iskušavati. Obratite pažnju na znakove. Radujte se povratku Sunca jer ono je ovde da vam da energiju i revitalizuje vas. index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.