Mnogima predstoji težak i napet period: Saznajte šta donosi konjukcija Saturna i Plutona u Jarcu do 23. marta 2020. godine
Mnogima predstoji težak i napet period: Saznajte šta donosi konjukcija Saturna i Plutona u Jarcu do 23. marta 2020. godine

Nedavno smo imali egzaktnu konjunkciju dve spore planete, Saturna i Plutona u znaku Jarcu. A uticaj ovog aspekta osetićete sve do 23. marta, ali će ostavljati svoj trag i još puno nakon tog datuma. Iako vam se možda ovih dana nije desilo ništa spektakularno, taj uticaj konjunkcije je samo početak korenskih promena koje dolaze.

Konjunkcija ove dve planete je upravo to, buđenje straha, a s obzirom da se te planete nalaze u Jarcu, koji je zemljani znak i fokusiran na materijalno, egzistenciju, strukturiranje i planiranje, sada u svima nama nakon takvih vesti javlja se crv sumnje i pribojavanje za vlastiti život. U smislu pitanja – Šta će biti sa mnom? Šta se sve može desiti? Sada razni strahovi izbijaju na površinu i kreću nam vlastita preispitivanja, piše astrolog Ana Mandić za Astro portal.

U tim trenucima zastajemo pokušavajući sebe smestiti na pravo mesto. Jesmo li na pravom putu? Jesmo li učili sve što smo trebali? Šta mi je dalje činiti? Koji su mi planovi za sledećih nekoliko godina? Kojim putem da idem? Imam li previše ili premalo? Trebam li nešto promeniti – više zarađivati, otpustiti neke ljude iz svog života, promeniti partnera ili sebe? I puno je tu još pitanja koje nam se vrzmaju po glavi.

U ovom periodu shvatamo i sagledamo stvari realno kakve jesu, ali ujedno se pribojavamo zaista da pokrenemo nešto, jer postoji strah od neuspeha. Zato radije čekamo, čekamo vreme da pokaže kada je pravi trenutak za delovanje. I zaista, sada nije pravi trenutak za neke nagle promene, nego za stvaranje temelja za njih, polako i sigurno.

Sve se odvija u znaku Jarca, a on nikada ne deluje brzo i naglo, on je stabilan i nije mu problem čekati. Vatrenim i nestrpljivim osobama ovo bi mogao biti frustrirajući period kada silom žele nešto, a kao da se ne mogu pomeriti sa mesta, dok ostali svesno daju vremena jer znaju da će doći pravi trenutak za ono što žele.

Budite zato strpljivi, dajte sebi vremena, proanalizirajte sebe i situacije oko sebe, kao i druge ljude. Stvorite plan i temelje za puteve kojima želite krenuti te pričekajte pravi trenutak za to. Pravi trenutak dolazi ubrzo, već na proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.