Ovakvi negativci su teško podnošljivi kad ih udarite po džepu ili ne daj bože pozajmite novac od njih

Ovakvi negativci su teško podnošljivi kad ih udarite po džepu ili ne daj bože pozajmite novac od njih.

Zbog toga zvezde savetuju da ih u širokom luku zaobiđete, a ako ne možete, onda se naoružajte živcima pošto će vam skakati po glavi dok im ne vratite i poslednji dinar.

Evo koji ljudi su najveće cicije u istoriji:

Predstavnici ovog znaka često su krajnje izbezumljeni zbog novca i uglavnom opterećeni sticanjem. Pošto sa tako ekstremnim osećanjima ne mogu da izađu na kraj, trude se da nađu neku zlatnu sredinu i nauče da ga razumno troše i da se mnogo ne opterećuju finansijama, pa zato uvek traže neko dobro plaćeno radno mesto koje im može obezbediti dobru i sigurnu zaradu.

Foto: Flickr.com

Zato su često na udaru priča kako su škrti jer non stop razmišljaju o novcu, mada oni na to drugačije gledaju. Njihove ambicije su velike. Najviše vole da zarađuju radeći na dva ili više paralelnih poslova.

Ne vole da rizikuju sa trošenjem i ulaganjem. Ako ste od nekoga mislili da pozajmite novac, Jarca zaobiđite. Ništa mu ne bi teško palo kao pozajmica, bez obzira koliko ste bliski. Poonekad zna da da sebi oduška pa se može videti da on troši novac na zabavu, ali i tada će biti veoma racionalan.

srbijadanas.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.