Još davno je slavni i naveliko citirani Čarls Bukovski rekao da “ponekad jednostavno moraš da se ispišaš u lavabo”. Ali ovi momci zaista preteruju…

Od onog trenutka kada su prvi put probali, njima se usladilo i nemaju nameru da prestanu. Svoju groznu naviku praktikuju čak i u gostima. U gostima pogotovo, jer ne moraju posle oni da peru.

Ukoliko je neki pripadnik ovih znakova upravo u vašem WC-u, sad znate i kakve grozote tamo radi…

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

LAV

Ovaj tip je odavno skontao kako da nikada ne uprska dasku i ne napravi nered oko WC šolje. Pomislio bi čovek da je precizan u ciljanju kao Robin Hud. To je zato što on WC šolju ni ne koristi… ali to važi samo kad popije.

Ukoliko je kod Vas samo na kafi, bezbedni ste…

ŠKORPIJA

On to voli da radi iz inata. Vodite računa da mu se ne zamerite nešto. Škorpije su veoma osvetoljubive i ne će prezati od toga da na neku uvredu reaguju ovakvim malim pakostima.

Smeškaće vam se u lice i biti izuzetno slatkorečivi nakon što su vam se, bez trunke griže savesti olakšali direkt u umivaonik. Vodite računa, pošto pored njih ni sudopera nije sasvim bezbedna!

VODOLIJA

Oni to rade, kao da je najnormalnija stvar na svetu. Dok šoraju po lavaboima oni meditiraju i razmišljaju o prolaznosti života. To je njihov filozofski momenat.

Nemojte se iznenaditi ako iz kupatila izađu kao preporođeni, ili sa nekom novom genijalnom idejom. Puštanje vode u lavabo na njih deluje kao šetnja u prirodi i gledanje u zelenilo, reku koja teče i odnosi brige i probleme. Na kraju krajeva, da lavabo nije namenjen za to, zašto bi ga pravili tačno u visini prepona, da bude tako zgodan za šoranje… Ipak, utešna je činjenica da Vodolije ovo rade i kod svoje kuće.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.