Dnevni horoskop za 7. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 7. decembar 2020.

Evo kojim horoskopskim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću!

Period vladavine Jarca je iza nas, a od 21. januara do 19. februara zavladaće energična Vodolija, piše Lovesensa.

Velike promene, odluke i preispitivanje obeležilo je period Jarca, a sada će nam Vodolija udahnuti svežu energiju u svakodnevicu.

Sada uviđamo smisao svih tih promena koje smo napravili i spremni smo da ih prihvatimo i živimo u skladu sa novonastalom životnom situacijom.

Vodolija je avanturista, ona voli nepoznato, tople i hladne klime, šetajući od jednog do drugog sna.

Evo kojim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću:

Blizanci – živite kako želite

U periodu Jarca trudili ste se da uradite nešto značajno za svoju budućnosrt. Dosta vaših ambicija je ostvareno, a sada je pravo vreme da se opustite i zabavite. Sunce je trenutno u vašoj egzotičnoj kući koja označava putovanje, edukaciju, nadu. Imate priliku da ostvarite nešto o čemu odavno maštate. Otvorite svoje srce i um. Udahnite lepotu slobode koju vam donosi period Vodolije.

Vaga – život je jedna predivna igra

Izazovi koje ste pretrpeli u prethodnih par meseci sada su vas ojačali i učinili da u narednom peripodu budete mudriji i snalažljiviji. Shvatite svaki izazov kao vrednu nagradu, jer ste se zahvaljujući njima dodatno razvili duhovno i emotivno. Sunce je trenutno u vašoj ekspresivnoj petoj kući koja označava zabavu, ljubav, krativnost, decu i romantiku. Očekuje vas predivan period!

Vodolija – najsrećniji rođendan ikada

Bil ste uspavani u periodu Jarca kada je Sunce boravilo u vašoj 12. kući karme, zatvorenosti i straha. Počinje buđenje iz mračnog sna! U narednom periodu prati vas divna isceljujuća energija. Bićete pozitivno raspoloženi, vedri i spremni da dočekate dobre vesti. Neverovatne i sjajne promene preokrenuće vaš tok sudbine. Slavite i zabavljajte se, velika sreća prati vas sve do vladavine Riba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.