Home Ljubavni horoskop Stižu im romantični darovi koje im zvezde šalju: Ova 3 horoskopska znaka...

Stižu im romantični darovi koje im zvezde šalju: Ova 3 horoskopska znaka imaće najviše sreće u ljubavi od 22. do 28. januara 2020. godine

75
0
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020.
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020.

Usamljene duše sledećih horoskopskih znakova imaće najviše sreće!

Ljubav nam krajem januara dolazi iznenada, tihim koracima približava se našem srcu i podstiče ga da se otvori i primi romantične darove koje zvezde šalju, piše Lovesensa. Svi oni koji iščekuju taj magičan trenutak da sretnu i upoznaju osobu koja će im bezuslovno pružiti ljubav, sada imaju priliku da dožive takvu magiju. Postoji velika mogućnost da vam se vrati stara ljubav iz prošlosti i da neke divne uspomene ponovo zažive. Odakle god da dolazi, neka bude ona prava, iskrena i veličanstvena ljubav. Tranziti planeta i položaj zvezda sada stvaraju polje sudbonosne ljubavi – usamljene duše sledećih horoskopskih znakova imaće najviše sreće:

Ribe

Očekuju vas velike promene na romantičnom planu. Zbog prethodnih neuspeha i razočaranja, možda ste pomalo rezervisani. Ipak, uskoro će se dogoditi suset zbog kojeg nećete tako lako moći da kontrolišete romantične emocije. Dopustite da vas ljubav vodi. Ribe koje su u vezi, ponovo će uspostaviti dobar emotivni odnos sa partnerom.

Lav

Dragi Lavovi, da li je u vašem životu postojala velika ljubav koja se nije ostvarila zbog određenih životnih okolnosti. Imate priliku da promenite tok svoje romantične sudbine. Prepoznaćete zaljubljen pogled u očima osobe koju dobro poznajete.

Blizanci

Nova ljubav i strast – vama se na samom početku godine ostvaruju velike želje. Privući će vas strast i vatrena energija druge polovine koja će se kasnije pretvoriti u ljubav koja inspiriše. Ne plašite se da se prepustite i uživate, osećanja su obostrana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.