Saznajte šta vam donosi Saturn u Vodoliji: Horoskop za vaš podznak do jula 2020. godine
Saznajte šta vam donosi Saturn u Vodoliji: Horoskop za vaš podznak do jula 2020. godine

Saturn u Vodoliji – Zanimljiva je ovo konstalacija. Saturn planeta tradicije, sporih dešavanja, našao se u brzom znaku Vodolije. Nаjjednostavnijim jezikom ovo znači ubrzane promene starih strategija i načina ponašanja. Modernizacija će postati još izraženija. Saturn je ušao u Vodoliju 22. marta i do početka jula je u ovom znaku. Tada se vraća ponovo u znak Jarca, da bi se u Vodoliju vratio 17. decembra 2020. i ostao do marta 2023. godine.

U nastavku teksta saznajte kako Saturn u Vodoliji donosi podsticaj za svaki podznak. Koja pravila ćete menjati kod sebe? Usmeriće vas na šta je potrebno da se fokusirate i da razumete koje su to ubrzane reakcije koje slede, piše astrolog Sandra Ristić za mogujatosama.rs.

Saturn nas podstiče da učimo nešto novo. Tu je da nas svojim mudrim lekcijama podrži i ohrabri. Od nas traži poslušnost i disciplinu. Život nas je naučio da ćemo na putu imati prepreke kao u igrici. Na nama je, kada zastanemo, da sagledamo izazov iz više uglova i da vidimo kako da odigramo prepreku.

Kada poželimo da preskočimo određen korak ili da pobegnemo sa časa kada se uči važna lekcija, tada Saturna doživljamo kao ograničenje. Kada ne želimo da prekinemo loše odnose ili da prihvatimo promene koje nam dolaze, Saturn nas izaziva, u tom trenutku odvajanje je za nas izazovno.

Saznajte šta vam donosi Saturn u Vodoliji: Horoskop za vaš podznak do jula 2020. godine
Saznajte šta vam donosi Saturn u Vodoliji: Horoskop za vaš podznak do jula 2020. godine

U svakoj situaciji u kojoj se nađete, prvo probajte da je razumete, bez osuđivanja, tada se karte same otvaraju. Tada je jasnije šta je potrebno ostaviti, šta naučiti, a koji su to novi zadaci koje treba savladati. Saturn nas podseća na pravila ponašanja, na ono što tradicija kaže. Modernizacijom tehnologije, ali i naše svesti nekada je potrebno da odbacimo ono što smo nekad usvojili. Možda ste u detinjstvu prihvatili model ophođenja prema ljubavi ili bilo kojoj drugoj životnoj temi. Kako rastemo, kako postajemo zreliji shvatamo da nam ta “pravila” danas ne služe. Menjajte ih. Sada je idealno vreme za to.

Zanimljivo je što znak Vodolije asocira na slobodu. U onom polju u kom se nađe u natalu tu za nas ne postoje granice. Dok Saturn bude tranzitirao kućom u vašem horoskopu gde je ovaj znak postavljen, imaćete osećaj kao da je neko ograničio prostor vašeg delovanja. Preuzmite odogovosrnost i pročitajte u daljem tekstu u kojim to sferama možete osetiti da vam je potrebno više discipline.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.