Konjunkcija Jupitera i Plutona u Jarcu od 4. aprila 2020: Očekujte veliki uspeh na polju karijere, svaki napor i trud biće zaista vredno nagrađen ali će mnoga prijateljstva i odnosi biti na testu
Konjunkcija Jupitera i Plutona u Jarcu od 4. aprila 2020: Očekujte veliki uspeh na polju karijere, svaki napor i trud biće zaista vredno nagrađen ali će mnoga prijateljstva i odnosi biti na testu

Konjunkcija Jupitera i Plutona donosi uspešnu budućnost, ali čuvajte se jedne zamke od 4. aprila!

Konjunkcija Jupitera i Plutona događa se na svakih 13 godina, a u 2020. godini događa se četiri puta u Jarcu – 3. decembra, 4. aprila, 30. juna i 12. novembra, piše Lovesensa.

Ova konjunkcija utiče na moć i podsticaj za ostvarenje ambicioznih planova za uspeh an najvišim nivoima. Bićete odlučni, uporni i bezobzirni, pa vas od 4. aprila očekuje veliko ostvarenje uspeha.

Vi ste srećna osoba, ali svoju sreću ne treba da uzimate zdravo za gotovo. Dobru karmu kreirate ako ste darežljivi, a ne ako ste pohlepni. Važno je da budete etični i da negujete dobrotu u svojoj duši, ne dozvolite da vam uspeh udari u glavu. Ovaj aspekt će vas brzo učiniti uspešnim, ali moguće je da nećete biti spremni za takav veliki preokret i nemate sposobnost da se nosite sa vrtoglavim uspehom. Potrebna vam je mudrost i smirenost kako biste situaciju dobro iskoristili. Pre obilja i uspeha potrebna je mudrost i duhovni razvoj kako biste znali da sačuvate svoju dušu.

Ipak, Univerzum vam daje snagu i podstiče vas da nikada ne zaboravite na prave vrednosti. Od 4. aprila mnoga prijateljstva i odnosi biće na testu, a najbolji ishod dogodićete ako vi ostanete vi, odnosno i dalje budete verni pravoj prirodi svog bića.

Konjunkcija Jupitera i Plutona čini da budete uspešni u onome što želite da ostvarite, pa možete uskoro očekivati drastičnu promenu u svom životu. Svaki napor i trud biće zaista vredno nagrađen, a vi treba da napravite plan kako ćete postupati u prosperitetnoj fazi života.

Ovaj uspeh se naročito odnosi na polje karijere, pa će mnogi na poslu imati nove i velike mogućnosti. Ovde samo treba da pazite na zamke vlastitog ega, jer on može ugroziti i vašu dušu i uspeh u narednom periodu.

Sebičnost, pohlepa, ljubomora ili osveta definitivno ne bi trebalo da budu vaša motivacija. Umesto toga, trebalo bi da ostvareti uspeh vođeni željom da poboljšate svoj život bez nanošenja štete drugima. Vaša velikodušnost će vam biti vraćena i mogli biste steći nove i uticajne prijatelje.

Ako delujete bezobzirno, ekstremno ili opsesivno, verovatno ćete se suočiti sa snažnim silama koje deluju protiv vas. Ovo bi moglo uključivati probleme nadređenih, državnih vlasti ili zakona. Ako se ponašate moralno, očekuje vas duhovni i materijalni razvoj. Ovo bi trebalo da bude vreme velikih dostignuća i uspeha koji vas čine srećnim i donose zadovoljstvo u budućnosti.

Konjunkciju Plutona i Jupiterom možemo povezati sa energijom grčke boginje Atine. Ona je simbol hrabrosti, mudrosti, ratovanja i veštine. Povezana je sa kreativnom inteligencijom, ima jasne strategije i vešta je u svemu. Zato i vi iskoristite maksimalno ovu konjunkciju i živite kroz uspeh ne odustajući od svoje duhovne prirode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.