Horoskop

SAZNAJTE KAKO VAM JE PODZNAK ODREDIO KARMU: Zvezde znaju koju lekciju treba da naučite u ovom životu

12 ascedenata:

Ovan

Ako je vaš podznak Ovan, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Ribama. Dakle, u prošlom životu, bili ste verovatno duhovna osoba i duboko introspektivni. Život ste posvetili služenju drugima.

Vaš podznak Ovan govori da ste spremni za novi početak, učite da živite slobodan i nezavisan život u kojem služite sebi, a ne drugima.

Vaš izazov će biti da izbegnete da budete previše sebični. Vaša karma je da izbegavate da budete žrtva. Možda ste bili sveštenik, iscelitelj, šaman ili čak i neko ko je završio u zatvoru ili ste se borili s nekom zavisnošću.

Bik

Ukoliko je vaš podznak Bik, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Ovnom. U prošlom životu bili ste agresivna osoba ili čak vojnik. Dakle, u ovom životu vi ste kreativni, imate incijativu pa čak i malo impulsivan nagon za postizanjem materijalnog uspeha.

Želite da uživate ​​u udobnosti i senzualnim užicima života. Vaša karma je da izbegnete da budete nadmeni. Možda ste bili ratnik, general ili uspešan trgovac koji je vodio sopstveno preduzeće.

Blizanci

Ukoliko je vaš podznak Blizanac, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Bikom. U svom prošlom životu, imali ste zemljanu prirodu i bili fokusirani na svoje senzualne želje. Sada želite život koji je mentalno stimulativan, ispunjen sa zanimljivim iskustvima u koja ćete biti uključeni.

Pokušajte da ne izgubite svoju zemljanu prirodu kako ne biste postali nepostojani i “čudni”. Imate priliku da razvijete komunikaciju kroz nastavu, pisanje ili neka intelektualna traganja. Vaša karma je da izbegnete da budete previše kruti. Možda ste bili slikar, muzičar, vrtlar ili bogati poslovni čovek.

Rak

Ukoliko je vaš podznak Rak, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Blizancima. U ovom životu, vi ste intelektualac, ali ne i emocionalno izražajni. Vaša jednostavna priroda dopuštala vam je slobodu da letite iz jedne aktivnosti u drugu, bez obaveze.

Sada ste usresređeni na odgovorniji život koji uključuje dom i porodicu. Vaša karma je da uravnotežite svoja osećanja sa svojim intelektom. Nemojte dopustiti da se dogodi da vaš um nadvlada vaše srce.

U prošlom životu, bili ste vrhunski vešti u komunikaciji pa ste verovatno bili sjajan prodavac, govornik, učitelj ili pisac. U ovom životu, spremni ste da više pažnje obratite na svoju unutrašnju emocionalnu prirodu.

Lav

Ukoliko je vaš podznak Lav, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Rakom. Bili ste ispunjeni dubokim emocijama, strahovima i nesigurnostima da niste potpuno voljeni. Sada, vi se osećate samouvereni, dostojni i željni strastvene ljubavi s nekim.

Iako znate biti egocentrični, vi velikodušno dajete svoje srce. Vaša karma je da izbegnete egocentričnost i prevladate svoje strahove od napuštanja. U prošlom životu, brinuli ste se za druge, možda kao nadstojnica ili glava ženske religijske zajednice.

Devica

Ukoliko je vaš podznak Devica, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Lavom. U tom prošlom životu, bili ste fokusirani na sebe i na svoje potrebe. Sada želite biti odgovorni i služiti druge.

U ovom životu, svakako ne bi trebalo da zaboravite na svoje potrebe dok služite druge. Vaša karma je da se usresredite na služenje onih ljudi koji su se u prošlosti žrtvovali zbog vas.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

U prošlom životu bili ste deo kraljevske porodice, kralj ili kraljica, dvorska luda ili bogati zemljoposednik.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.