Zvezde znaju koju lekciju treba da naučite u ovom životu
Retrogradni Uran od 3. avgusta do 2. januara 2018

Astrologija nije religija. Nismo sigurni ni da je nauka. To je magija, možda. Dakle, dokle god mi ne okrivljujemo zvezde za svoje probleme, dokle god preuzimamo odgovornost za svoje postupke, malo povoljne slučajnosti i prikladne mudrosti ne može štetiti… I tako, s tom rezervom … uživajte!

Dok živimo naš trenutni život, mnoge od nas progoni zbunjujuće pitanje: ko smo bili u prošlom životu? Kakvu karmu smo dobili ovim rođenjem? Šta moramo naučiti? Kako možemo iskoristiti naša prošla iskustva da stvorimo srećniji, ispunjeniji život sada?

Pre svega, šta je karma?

(U hinduizmu i budizmu) zbir dela iz ovog i iz prethodnih stanja postojanja, koja odlučuju o sudbini u narednim utelovljenjima.

Razumevanje horoskopa (tj. natalne karte) može vam dati odgovore koje tražite o svojoj karmi i na pitanja o tome ko ste bili u prošlom životu, piše Elephant journal.

Kao što možete zamisliti, to može biti komplikovana rasprava, pogotovo za one koji nisu astrolozi. Dakle, biću jednostavan. Postoji mnogo načina na koja možete čitati svoj horoskop i učiti o tome šta ste mogli da budete u prošlom životu. Na primer, neki astrolozi gledaju planetu Saturn, retrogradne planete, severne i južne čvorove, kako bi interpretirali nečiji prošli život.

No, postoje i drugi jednostavni načini pomoću kojih možete shvatiti svoju karmu i prošla životna iskustva. Morate poznavati svoj podznak ili “ascendent.” Imajte na umu da je vaš horoskop podeljen na 12 jednakih delova, koji se nazivaju “kuće”.

Svaka kuća vlada jednim znakom zodijaka i svaka kuća predstavlja određeni deo života, kao što je vaša ličnost, finansije, komunikacije, dom, porodica, deca, posao, partner, tajne, obrazovanje, putovanja, duhovnost, prijatelji, ciljevi, skrivene tajne i vaša prošla karma.

Prva kuća vašeg horoskopa pokazuje vaš podznak. On opisuje vašu ličnost i ono što ste u spoljnom svetu “u ovom životu.”

Međutim, ako zamislite da se rotirajući točak vašeg horoskopa pomiče za jedan znak, rezultat je da 12. kuća, sada postaje prva kuća. Na taj način, vi sada stvarate prozor u svoje prošle živote, karmu, u ono što ste naučili, te stvari na kojima trebate raditi u ovom životu.

Evo primera kako bi bili sigurni da je sve jasno. Imajte na umu da redosled znakova zodijaka uvek ide ovako: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe.

Kako bi saznali svoj podznak treba da znate tačan sat svog rođenja a ovde ga možete izračunati.

Podznak kalkulator

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.