Satkani od strasti i varnica: 5 najvatrenijih ljubavnih parova u Zodijaku
Foto: freepik.es

U ljubavi nema pravila, i to svi znamo. Nekada naizgled nespojive kombinacije nađu svoj put do sreće, i traju ceo život, dok neke kojima se predviđa svetla budućnost, dožive krah. Ipak, po horoskopu postoje neke kombinacije koje izazivaju veliku strast i varnice, jer se baš ti horoskopski znaci magnetski privlače.

U nastavku saznajte koje su to ljubavne kombinacije koje dožive veliku strast!

Znate i sami da neke osobe kod vas mogu izazvati samo dosadu, a neke druge od vas mogu napraviti najstrastveniju osobu! Neki ljubavni spojevi se ne mogu ponoviti, i to je ta hemija koju delimo samo sa određenim osobama, piše mogujatosama.rs. A evo ko je po horoskopu, upravo ta osoba za tebe!

STRELAC i BLIZANAC

Kod ovog para nikada nije dosadno! Vatreni temperament Strelca neće ostaviti ni jednog Blizanca ravnodušnim. Blizanci obožavaju šarmantne, nekonvencionalne i otvorene Strelčeve i njihov kosmopolitizam, dok će Strelčeve zabavljati nemiran i vedar, pomalo infantilan duh Blizanaca.

Kod ovog para, naglašena je privlačnost na dubljem, mentalnom nivou. Oba znaka su željna novih stvari i znanja, pa će mnogo vremena provesti u razgovoru, jer će imati šta da nauče jedno od drugog. Naizgled površan, Blizanac će možda ponekada i nervirati Strelca nekim tračevima i plitkim pričama, jer smatra da je svojim filozofskim duhom iznad toga, ali ukoliko sve ostane na slatkim provokacijama, to može izazvati buru strasti.

Svakako, ovaj par će uživati u zajedničkim avanturama, jer je to ta strast koja ih spaja.

DEVICA i RIBE

Da se suprotnosti privlače, najbolje dokazuje ova astrološka kombinacija. Čelična disciplina po kojima je poznata Devica, zabavljaće haotične Ribe, koje ne umeju da žive na taj način. Ovo će biti i savršena prilika da ih Devica nauči tome, jer je povremeno potrebno i Ribama da imaju neki red u životu.

Satkani od strasti i varnica: 5 najvatrenijih ljubavnih parova u Zodijaku

Sa druge strane, Ribe će svojom dubokom emotivnošću i seksualnošću otopiti nervozne i suzdržane Device. Shvatiće da u životu ne mora sve da bude pod konac, da i malo haosa u životu nije strašno, niti može bilo šta drastično da poremeti. To će za Device biti pravo malo otkrovenje, koje će je vezati za ovakvog partnera.

Ono što ovaj par drži na okupu je činjenica da mogu da promene život jedno uz drugo, naravno uz otvorenost da prihvate te promene.

JARAC i RAK

Pitate se šta hladnog Jarca, kome su važni samo karijera i posao, i emotivnog Raka, koji svoj mir vidi u stvaranju porodice, privlači toliko?

Ovde ne možemo reći da u prvi plan izbija povezanost i privlačnost na mentalnom nivou. Upravo je strast ta koja će spojiti ovaj par na prvu loptu. Rak, koji obožava nežnost, biće oduševljen kada shvati da se ispod čeličnog i krutog stava jednog Jarca krije uzvrela strast, koja samo čeka da bude otkrivena.

Kod ovog para se može desiti da Rak nema dovoljno strpljenja za arogantnog Jarca, i njegovo ignorisanje emocija, dok će Jarac umeti i da se podsmehne Raku, i njegovim ciljevima u životu, ali ako se prvi nalet strasti, a potom i ove prepreke pređu, ova astro kombinacija ima dobre izglede za dugu i veoma čvrstu vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.