Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 25. oktobar 2018: Vaga srećna, Ovan uspešan, Rak uživa...

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2018: Vaga srećna, Ovan uspešan, Rak uživa u ljubavi

40
0
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2018: Ovan uspešan, Biku sve ide od ruke, Blizance privlače Ribe, Rak uživa u ljubavi, Lav suzdržan, Devici problemi na poslu, Vaga srećna, Škorpija otvorena, Strelac loše volje, Jarac diskretan, Vodolija željna pažnje, a Ribe se dvoume. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. oktobar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Okolnosti vam idu na ruku. Podrška dolazi sa strane sa koje niste očekivali. Vi ćete znati da iskoristite asistenciju. Ljubav Danas vam odgovara Vodolija i moguće je poznanstvo sa osobom rođenom u tom znaku. Zdravlje Problem sa disajnim organima.
Dnevni horoskop za 25. oktobar 2018

BIK

Posao Vama dosta toga ide za rukom. Polako se penjete na lestvici. Za one koji ne poznaju prilike, vaš uspon će biti iznenadan, pa su moguća neprijatna iznenađenja. Ljubav Neko vam šalje diskretne signale. A vi, istovremeno, žudite za novim poznanstvom i zaljubljivanjem. Sve je tu, ne oklevajte. Zdravlje Problem sa zglobovima.

BLIZANCI

Posao Danas će se dešavati neobični problemi u komunikaciji. Moguće je da će se zagubiti neki dokumenti i da će to imati veze sa vama. Preporučuje se da se koncentrišete. Ljubav Osoba rođena u znaku Ribe vas privlači. A vi ste željni pažnje, nežnosti i ljubavi. Zdravlje Dobro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.