Home Horoskop Sa njima treba uvek biti na oprezu: Ovo su 3 najdvoličnija horoskopska...

Sa njima treba uvek biti na oprezu: Ovo su 3 najdvoličnija horoskopska znaka

53
0
Dnevni horoskop za 14. januar 2020.
Dnevni horoskop za 14. januar 2020.

Svi mi (hteli to da priznamo ili ne) imamo svoje tamne strane, mane ili loše osobine. Ali koliko god se trudili da promenimo svoje ponašanje, nekih stvari ćete se jako teško rešiti jer su jednostavno zapisane u zvezdama. Tačnije, u vašem horoskopskom znaku.

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

Blizanci

Najlakše ih je opisati kao znatiželjne kameleone. Oni se vrlo lako prilagode svakoj situaciji i svugde su prisutni. Ništa ne prepuštaju slučaju i rado kontrolišu situaciju iz prikrajka. Kroz život ih vode znatiželja i potreba za stalnim otkrivanjem novih stvari, a njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete – Merkura. Zato se nemojte iznenaditi ako najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanca odjednom počne da vas izbegava ili počne da se drugačije ponaša prema vama. Pripadnici ovog znaka se stalno menjaju i to je ponekad izvan njihove kontrole.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Uprkos tome što je reč o planeti ljubavi i lepote, prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi Venera je takođe osvetoljubiva i sebična. Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su da brzo promene lice i od milih i dragih postaju oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome krije njihova dvoličnost.

Škorpija

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da doživljavaju traume još u mladosti pa otuda dolazi i njihova empatija, ali i intuicija. Potreba Škorpija za potpunim povezivanjem sa drugim ljudima ponekad može da se graniči sa opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa pa će vas vrlo lako hipnotisati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili. index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.