Home Horoskop Donosi im prilike za promene, romantiku i uspeh: Pun Mesec 19. februara...

Donosi im prilike za promene, romantiku i uspeh: Pun Mesec 19. februara 2019. će najviše uticati na ova 4 horoskopska znaka

74
0
13. oktobra pun Mesec
13. oktobra pun Mesec

Pun Mesec (koji će takođe biti Supermesec) u februaru će se pojaviti u znaku Device. Ovaj zemljani, svetli i energizirajući znak donosi dobre vibracije. Energija Device nas uvek motiviše na čišćenje misli (kao i naših domova i rasporeda), a ovaj Mesec nije izuzetak.

“Nakon pomračenja s kojom smo ušli u 2019. godinu, Mesec u Devici biće prilika da dobijemo više energije za ostvarenje ciljeva. Naravno, svako će osećati da se ova energija u njegovom životu drugačije manifestuje, a na nekoliko znakova ovaj pun Mesec u Devici posebno će uticati. Astrologija punog Meseca u februara 2019. je uzbudljiva, avanturistička i seksi te donosi prilike za promene, romantiku i uspeh“, rekla je astrološkinja Liza Stardast za Bustle i otkrila na koje će znakove pun Mesec 19. februara imati poseban uticaj. Napomenula je i da je svaki pun Mesec idealno vreme za izražavanje sopstvenih potreba, kao i za razmišljanje o sledećim koracima koji su u planu.

Blizanci

Blizanci, vi ćete se baviti promenom svoje paradigme, pa bi ovaj Mesec mogao da vam bude jako intenzivan i da iznedri na površinu neka vaša potisnuta osećanja. Fokus će biti uglavnom na definisanju vašeg osećaja sigurnosti, omogućujući vam da se oslobodite ljudi i situacija koje potresaju vaš osećaj sigurnosti. Okružite se ljudima i energijom koja će vam pomoći da se osećate sigurno i potpuno svoji. Već imate sve što vam je potrebno za samonapredovanje – samo vam treba podsticaj da ga uvidite. Dozvolite ovom Mesecu da osvetli sve blagoslove koje imate i da vas podseti da sve možete učiniti.

Devica

Device, ako ste propustili priliku da neke svoje misli manifestujete u reči i dela tokom mladog Meseca, sada imate drugu priliku i iskoristite je. Vreme je da počnete s nekim novim praksama ili da nabacite novi imidž. Ovaj pun Mesec omogućiće vam da usvojite nove stavove. Posadite seme namere i biće blagoslovljeno magičnim dodirom. Ako to želite, sada imate moć da promenite svoj život.
Donosi im prilike za promene, romantiku i uspeh: Pun Mesec 19. februara 2019. će najviše uticati na ova 4 horoskopska znaka

Strelac

Mesec je pun, kao i vaš raspored, Strelci. Vreme je da budete slatki sami sebi i da napravite neko veliko samo-opuštanje nakon radnog dana, jer će vas u protivnom žrvanj svakodnevice samleti dok pun Mesec ne dosegne svoj puni potencijal. Napetosti na poslu mogu vas prisiliti da se povučete na neko vreme, jer svakako vam treba neko mirno i spokojno vreme sa samima sobom. Provedite ovaj pun Mesec kod kuće sa svojim mislima i pripremite se za izazove koji su pred vama. U ovom periodu mogu na površinu izaći profesionalni stresovi, ali to će ti samo olakšati da ih pre rešiš. Znaj da ti malo vremena za opuštanje može puno pomoći.

Ribe

Ribe, ovaj pun Mesec biće podsticajan za romantiku u vašem životu. One koji još nisu sigurni da li bi trebalo da budu u vezi, tokom ovog perioda neće biti ništa mudriji, biće još više zbunjeni. Zato Ribe, pazite da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste previše otplivale od moguće romanse. Sunce upravo ulazi u vaš znak pa je puno planetarnih uticaja koji će se reflektovati na vašu ionako osetljivu dušu. Proverite sa samima sobom posvećujete li sebi dovoljno prostora i vremena za razmišljanje i neka vam bude prioritet da ne za vreme punog Meseca ne donosite ishitrene odluke. miss7zdrava.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.