Horoskop

Rođeni pod srećnom zvezdom: Ova 3 horoskopska znaka su predodređena za uspeh

Ako ste se nekada pitali može li vam uspeh zaista biti zapisan u zvezdama, odgovor je potvrdan. Kako prenosi časopis Cosmopolitan, jedna američka stranica sprovela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi sveta. Ova tri znaka su na vrhu lestvice:

1. Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi slove za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se da riskiraju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu.

Ova 3 horoskopska znaka su predodređena za uspeh

2. Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svetlu budućnost.

3. Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se opeku, ali njihovo ih samopouzdanje i želja za uspehom često dovedu do iznadprosečnog života. Inače, Vodolija je takođe 11 na Forbsovoj listi.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.