Dnevni horoskop za 21. septembar 2018. 
Dnevni horoskop za 21. septembar 2018. 

Dnevni horoskop za 21. septembar 2018.  Mogući susreti koji su u isto vreme oproštajni, prekid nečega zbog budućih planova, zarad boljeg protoka energije, a koju koči neko ili nešto iz vašeg okruženja.

S tim u vezi moguća promena posla, iznenadne nove ponude kojima ćete se veoma obradovati, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Nema razloga da se osećate nesigurno u društvu saradnika.

LJUBAV

Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite najlepši deo sebe.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop za 21. septembar 2018. 
Dnevni horoskop za 21. septembar 2018.

Bik

POSAO

Važno je da sačuvate dobar poslovni ugled ili da opravdate nečije poverenje. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji. Upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku.

LJUBAV

Imate veća emotivna očekivanja nego što je moguće da ostvarite. Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da vam pruži.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Blizanci

POSAO

Okolina vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.

LJUBAV

Raspoloženi za novu ljubavnu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši.

ZDRAVLJE

Odlično…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.