Dnevni horoskop za 11. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 11. avgust 2020.

Retrogradni Merkur od 8. jula do 1. avgusta 2019: Kako već uglavnom svi znamo ili smo čuli da se planete kreću retrogradno i da u svom hodu unazad uglavnom mnoge stvari idu pogrešnim putem ili su u stagnaciji. Dešava se da kod pojedinih osoba budu rešene neke stvari baš za vreme retrogradnog Merkura. On nam prestavlja komunikaciju, papire, ugovore, dogovore, transport, poštu, pisma, učenja, predavanja, tehniku za komunikaciju, kvarove i još mnogo stvari u našem životu koje nas okružuju. Osobe koje imaju naglašen Merkur u svojoj natalnoj karti su Blizanci i Device, kojima vlada Merkur,  i oni će osetiti ovaj retrogradni tranzit više nego drugi znaci.

Kako on vlada našim mislima i razmišljanjima onda treba paziti kakve odluke donosite, jer možda posle neće moći da se promene. Mnoge osobe će imati probleme i pogrešne odluke što se može tek posle ispostaviti, piše astrolog Željka Knežević. Ne preporučuje se započinjanje gradnja kuće, kupovina, prodaja, kretanje na put, započinjanje novog posla, vršenje popravki jer mogu da se dese ponovni kvarovi. Sada je najbolje da izbegnete mnoge stvari od životne važnosti i bavite se nekim svakodnevnim stvarima. Merkur se kreće od 8. jula do 19. jula kroz Lava a od 19. do 1. avgusta kroz Raka i posle nastavlja direktan hod kroz Raka sve do 11. avgusta. Posle prestanka retrogradnog Merkura život se vraća u normalu.

Ovaj mesec jul svakako nosi svoju težinu, jer se u kosmosu kreću čak 5 planeta retrogradno: Jupiter, Saturn, Neptun, Pluton i Merkur. Događaju se i dva pomračenja: totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula.

Kako će ovaj tranzit pretrogradnog Merkura uticati na pojedinačne znake?

OVAN

Kod vas ovaj retrogradni Merkur donosi razna iskušenja. U prvom delu, dok tranzitira kroz Lava do 19. jula, trebalo bi da dobro potvrdite dogovor sa saradnicima, jer u protivnom bi moglo doći do greške i nesporazuma.

Kako vi ne merite reči i niste strpljivi, sada treba dobro da pazite šta pričate da ne dođe do greške. Svakako budite oprezni u svemu. Ako imate neki dug, sada bi mogli da ga vratite uz pomoć partnera ili porodice.

Retrogradni Merkur od 8. jula do 1. avgusta 2019
Retrogradni Merkur od 8. jula do 1. avgusta 2019

BIK

Vi u ovom periodu retrogradnog Merkura treba da budete dosta koncentrisani i oprezni, posebno kada je posao u pitanju. Sve do 19. pazite na potpisivanje ugovora i na posao, da vam se ne događaju loše stvari.

Vaša planeta Venera će tranzitirati kroz Raka što kod vas budi strasti pa ako imate partnera, pazite kada vam se pojavi druga osoba. Od 19. Merkur se vraća u Raka što će biti povoljno i što vam donosi mnoge olakšice na poslu, a uz Uran se sve menja na bolje.

BLIZANCI

Na vas najviše utiče ovaj retrogradni Merkur, jer je vaš vladar pa dobro pazite, a posebno da vaše pisane forme ne stignu na pogrešno mesto, jer onda teško možete naći reči da se iskupite. Dok Merkur tranzitira kroz Lava onda možete nešto i učiniti mada su i druge planete retrogradne pa sve teže ide.

Kako je Venera u vašem polju finansija, onda sigurno napredujete u tom polju tako da nema potrebe za brigom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.