Saturn u Vodoliji od 22. marta 2020: Naučiće nas da budemo bolji ljudi, da poštujemo planetu koja nam je dom i da nismo centar svemira
Saturn u Vodoliji od 22. marta 2020: Naučiće nas da budemo bolji ljudi, da poštujemo planetu koja nam je dom i da nismo centar svemira

Ovim želimo da saopštimo da počinje nova astrološka sezona za sve znakove zodijaka. Spremite se da izgubite kontrolu nad svojim emocijama, od ovoga nema spasa.

Kako Women’s Health prenosi, sezona Raka je karakteristična po tome što nas zbližava sa onima do kojih nam je stalo. U ovom periodu naša mašta će podivljati jer ćemo razmišljati o svim stvarima koje želimo od života.

Kroz ceo ovaj proces zbližavanja i maštanja biće nam potrebne papirne maramice jer nas čekaju jako emotivni dani, kako otkriva Dona Pejdž, akreditovani astrolog iz Atlante.

Pejdž kao vrlinu navodi da će naši znakovi biti željni interakcije sa prijateljima iz detinjstva ili običnog izlaska sa bližnjima.

Što se tiče maštanja, Dona objašnjava: „Probudiće vam se duboka želja da imate idealan život. Želećete više mogućnosti i onda ćete se upitati zašto to nemate ovog momenta“.

Ovo će kod mnogih izazvati frustraciju, bes ili čak ljubomoru u raznim segmetima života, od posla do ljubavi.

Oni na koje će doba Raka najviše uticati su ljudi rođeni u znaku Raka, Blizanca i Jarca.

luftika.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.