Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme
Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine. Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra. Mnoge osobe baš za vreme punog Meseca mogu uživati u zabavama dok se pojedine osobe mogu osamiti da bi uživale sa sobom, jer je vladar punog Meseca Saturn i stepen 22. Svakako da je ovo humani Mesec pa treba učiniti nešto za nekoga da bi se bolje i srećnije osećali.

Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi, piše astrolog Željka Knežević.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.

Ovako će pun Mesec uticati na svaki horoskopski znak 

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.

OVAN

Vi se možete osećati srećno, zadovoljno i ispunjeno ne samo na pun Mesec već veći deo meseca. Lep položaj Venere i Marsa vam može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam sledi javno priznanje. Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno.

BIK

Vama se dešavaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu. Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću u smislu da im se ne radi ili nemaju posao. Sada bi bilo pravo vreme da otvorite svoju dušu i posetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite šta jedete jer je stomak osetljiv.

BLIZANCI

Vi možete imati lepe dogovore, druženja i putovanja više nego obično. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću sa prilivom novčanih sredstava. Vaš Merkur je u Lavu već od 11. avgusta i Jupiter je direktan pa bi za vreme punog Meseca mogli da harmonizujete vaše veze i sve što nije bilo dobro moglo bi da se popravi i prevaziđe. Osetljiva su kolena pa ih čuvajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.