Horoskop za mlad Mesec u Lavu 19. avgusta 2020: Napredak za Škorpiju, dodatna zarada za Raka, nova faza u ljubavnom životu Vodolije
Horoskop za mlad Mesec u Lavu 19. avgusta 2020: Napredak za Škorpiju, dodatna zarada za Raka, nova faza u ljubavnom životu Vodolije

Energija Lava će 8. avgusta biti izrazito jaka, pa bi je trebalo iskoristiti na najbolji mogući način. Kao i svake godine do sada, 8. avgusta se otvara Lavlja kapija, što u velikoj meri može uticati na donošenje važnih odluka, otvaranje novih mogućnosti, samopouzdanje i samokontrolu.

U nastavku saznajte kako će otvaranje Lavlje kapije uticati na vaš horoskopski znak, piše mogujatosama.rs.

Mada smo sami krojači svoje sudbine, energiju koja nam stiže iz kosmosa trebalo bi da iskoristimo na pravi način i tako ćemo sigurno postići svoj maksimum. Otvaranje Lavlje kapije donosi nam jaku energiju i otvara nam brojne mogućnosti, pa bi ovo vreme trebalo iskoristiti za donošenje važnih odluka ili unošenje promena u naš život. Otvaranje Lavlje kapije donosi i ravnotežu u sve aspekte života.

Kada je u pitanju ljubav, otvaranje Lavlje kapije može doneti velike promene. Budući da dobijamo mnogo energije, bićemo kreativni, veseli i druželjubivi, pa ćemo se lako zaljubljivati. Nalet energije može doneti sa sobom i želju za promenama i odluku da sledimo svoje unutrašnje instinkte. Sem promena na polju ljubavi, ovo je idealno vreme da se posvetite sebi i unesete neke lične promene u svoj život. Sada je pravi trenutak da promenite ishranu ili poradite na svom izgledu. Odvojite dan samo za sebe, opustite se, uživajte u spa tretmanu. Otvaranje Lavlje kapije znači i pojačavanje kreativnosti, pa otvorite svoj um novim idejama.

Otvaranje Lavlje kapije imaće veliki uticaj i na osobe koje se bore s finansijama. U četvrtak, 8. avgusta, raspolagaćemo velikom energijom i snagom, koja je usmerena ka izobilju. Na vama je da prihvatite pozitivnu energiju koju donosi ovaj astrološki događaj i da tu energiju iskoristite na najbolji mogući način. Energetski centar naše moći je u direktnoj vezi sa znakom Lava i Sunca. Otvaranje Lavlje kapije utiče na jačanje energije u nama samima i povećanje želje za napretkom. Pod uticajem ove astrološke promene, osetićete pojačanu samokontrolu i samopouzdanje, pa ćete biti spremni za nove poduhvate u svim životnim oblastima.

Otvaranje Lavlje kapije doživite otvorenog srca i otvorenog uma i budite spremni za promene koje ste možda dugo iščekivali. Iskoristite nalet energije maksimalno i ljubav podelite sa bližnjima, ali ne zaboravite da posebnu pažnju poklonite i sebi, da biste ostvarili svoje kreativne potencijale.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.