Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018
Saznajte kakav će važan uticaj Plavi Mesec imati na život svakog horoskopskog znaka

PUN MESEC 31. JANUARA 2018 GODINE !!! OVO JE PLAVI MESEC !!! Šta treba da uradite i da li vam se nešto sjajno ili strašno može desiti?

Poslednji put je bio 31. jula 2015 godine. Pun Mesec se dešava u Lavu na 11 stepenu i neće biti plav kako ga nazivaju, ime je dobio po tome što kada se dešava dva puta pun mesec u jednom mesecu . Mars je pozitivno aspektovan iz Strelca pa će biti izražen optimizam i guranje samo napred ka uspehu, piše astrolog Željka Knežević. Kako je Lav peto polje dece ljubavi pa će biti izražena ljubav i emocije prema deci i grljenje, ljubljenje u vašim krugovima i druženjima. Sada će biti izražena i velikodušnost, a posebno zaštita prema onima koji su nemoćni ili slabiji od drugi. Ovaj Mesec će od nas tražiti da donesemo konačnu odluku pa treba dobro paziti da se ne donese pogrešna odluka. Ako sumnjate u braku ili vezi možete doneti konačnu odluku ili ako želite da stupite u brak ili vezu. Tako može biti i sa poslom ili sa nekim drugim životnim aspektom koji trebate usmeriti ili napraviti promenu. Sve se definiše u vašoj ličnoj natalnoj karti u zavisnosti gde se kod vas dešava Plavi Mesec i šta on aspektuje i u kojoj kući se dešava.

pun mesec u skorpiji 10. maj 2017 pun mesec u skorpiji 10. maj 2017
Saznajte kakav će važan uticaj Plavi Mesec imati na život svakog horoskopskog znaka

Generalno gledano, Plavi Mesec ne može nikada da vam naškodi koliko vi možete doneti pogrešnu odluku iz vaših emotivni stanja koja mogu biti bes, ljutnja, melanholija , ljubomora itd… Kako je Plavi Mesec aspektovan sa Venerom koja se nalazi u Vodoliji, onda dešavanja na ljubavnom polju mogu da se iznenada događaju i budu nesvakidašnja i posebna kao nikada do sada. Nažalost, može biti prelomnih perioda, pa čak i razlaza u partnerstvu, ljubavi, prijateljstvu ili u rodbinskim odnosima što, naravno, zavisi od všeg ličnog horoskopa.

Merkur baš 31.januara, odmah dok je Pun Mesec, ulazi u Vodoliju dok je već Venera i Sunce dočekuje pa svi treba da obratimo pažnju na ljubav, finansije, putovanja, pregovore, dogovore, da sve bude odmereno i dobro isplanirano bez uplitanja Punog Meseca koji nosi u Lavu emocionalnu dramatičnost, vatreni temperament, egocentričnost, teatralnost, dominantnost i aroganciju. Merkur će davati jaku intuiciju, originalnost a kod aspekta sa Mesecom može biti i hvalisav i lažljiv. Venera se može ponašati distancirano i ne vrele emocije već se više baziraju na hladnoći, prijateljskim vezama, a kako je aspektovana sa Mesecom iz Lava onda je malo poremećena i može ukazivati na neku tugu u prijateljstvu i ljubavi . Sreća je što ovaj aspekti ne traju dugo a kod vas ne mogu doneti značajnije promene ako vi to sami ne pokrenete .

SREĆNO U SVEMU !!!

ŠTA SE VAMA MOŽE DEŠAVATI ZA VREME PLAVOG MESECA I NJEGOVOG UTICAJA ?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.