Horoskop

PUN MESEC 31. JANUARA 2018: Saznajte kakav će važan uticaj Plavi Mesec imati na život svakog horoskopskog znaka

VAGA

Tačno pred pomračenje Meseca vi se borite sa smenjivanjem senzualnosti,l jubomorom, posesivnošću i borbom stava u vezama ili braku jer treba pronaći kompromis ili balans. Sve se može dešavati u polju nadanja, želja, očekivanja u ljubavi sa prijateljima ili sa decom ko ih ima ili planira potomstvo.

Saznajte kakav će važan uticaj Plavi Mesec imati na život sva

ŠKORPIJA

Ovo pomračenje vama ne pada lako što može proizvesti neke nesporazume sa pretpostavljenim na poslu ili nekim članom familije pa se preporučuje da obuzdate dramu i budete što mirniji u to vreme. Posebnu pobunu koju možete imati ako uvidite da vam neko nešto nameće . Obratite pažnju na sve što je vezano za kuću, familiju, karijeru i šefove pa se potrudite da ne donosite pogrešne odluke.

STRELAC

Uoči pomračenja Meseca se mogu dešavati iz samoće ili neke donešene pogrešne odluke pa će ovo pomračenje vama prirediti neko iznenadno putovanje ili da neko želi da vas vidi jer ste mu potrebni. pojedini Strelci mogu baš sada doneti odluku o putovanju što su oduvek želeli. Uglavnom se dešavaju vama kratka i daleka putovanja ,komunikacija koju trebate prilagoditi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.