Leta bi trebalo da budu čarobna, zar ne? Ako ste ikada gledali tinejdžerski film, čitali Šekspirov sonet ili jednostavno osetili uzbuđenje zbog kraja završnih ispita, znate da su leta romantizovana oduvek.

U stvarnosti leta nisu uvek najlakši period u godini. Zapravo, ona mogu biti neverovatno jadna, a ovi znakovi Zodijaka mogu očekivati teško leto: Ovan, Blizanci, Devica, Škorpija i Jarac.

Ako ste rođeni u bilo kom od ovih znakova, nemojte automatski misliti da je leto zvanično propalo. Možda ćete imati mračne dane, ali neizbežno će biti i onih svetlih.

Ovan

Mogli bi se osećati frustrirano zbog sporog odvijanja stvari.

Vaša vladajuća planeta, Mars, biće retrogradan od 26. juna do 27. avgusta. Ova planeta vam daje vaše prirodne sklonosti prema strasti, takmičarskom duhu i agresiji. Kada se kreće unazad može vam biti teško otpustiti svoje frustracije. Retrogradni Mars uzrokuje usporavanje stvari.

Vaša urođena nestrpljivost ponekada može postati nepodnošljiva. Umesto da se prepustite frustraciji, pokušajte da se bavite sportom ili fizičkom aktivnošću. Radujte se suncu koji ulazi u vašu petu kuću, kuću uzbuđenja i zadovoljstva kada započinje vladavina Lava 22. jula. Uprkos retrogradnom Marsu, ući ćete u razdoblje bezbrižne slobode i zabave.

Blizanci

Mogao bi da vas savlada stres

Retrogradni Merkur traje od 26. jula do 19. avgusta. Budući da je ovo vaša vladajuća planeta, taj ćete astrološki fenomen doživeti teže od većine. Možda ćete se osećati još nervoznije nego inače. Možete se susretati s preprekama, propustiti sastanke i reći pogrešnu stvar u pogrešno vreme.

Najbolji način da prebrodite taj period je da planirate unapjed i da dobro razmislite pre nego što počnete da delujete. Iako će vam retrogradni Merkur doneti probleme, osetićete osveženje kad Venera uđe 6. avgusta u vašu petu kuću, kuću zabave i kreativnosti. To će vaš društveni život obogatiti zaigranošću i dobrom voljom.

Devica

Možete proći kroz period velikog stresa

Vaša vladajuća planeta, Merkur, biće retrogradan od 6. jula do 19. avgusta. Iako će to većina osetiti, nikoga to ne dotiče toliko snažno koliko dotiče vas. Već ste skupili puno negativne energije i nervoze, ali tokom retrogradnog Merkura vaš unutrašnji svet može postati vrtlog haosa.

Teško je raditi stvari kada ste u stresu, zato odvojite dovoljno vremena kada obavljate važne stvari i sve proverite dva puta. Međutim, leto će i dalje imati i svetlih trenutaka. Kada sunce uđe u vašu prvu kuću 23. avgusta, imaćete više snage, samopouzdanja i vitalnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.