Horoskop do kraja avgusta 2020: Sreća je na strani Device, lepa romansa za Ribe, Rak da se čuva padova i preloma
Horoskop do kraja avgusta 2020: Sreća je na strani Device, lepa romansa za Ribe, Rak da se čuva padova i preloma

Tri zvezdana znaka zaista mogu da se raduju nadolazećim sedmicama. Pred njima su meseci prosperiteta – na ličnom i poslovnom planu

S prvim cvećem i toplijim zracima Sunca dolaze i mnoge promene. Svejedno je li reč o poslu ili privatnom životu – na ova tri znaka Zodijaka će promene jako delovati – u pozitivnom smislu!

Bik

Ako sa nečim nisi zadovoljna, bez obzira je li to u tvom privatnom ili poslovnom životu, sada je pravo vreme za promene. Tvoja snažna ličnost preuzeće kontrolu i pobrinuće se da doneseš važne odluke. Nemoj pri tome zaboraviti da odvojiš dovoljno vremena za sebe.

Rak

Nemaš više volje da čekaš da se problemi reše sami od sebe. Bilo da je reč o ljubavi, porodici ili na poslu: odmah ćeš preuzeti sudbinu u svoje ruke. Ovog proleća imaćeš pune ruke posla – ali ćeš zato na leto moći da uživaš punim plućima!

Devica

Tokom proleća ćeš pronaći novu energiju – kakvu već dugo nisi osetila! Bićeš efikasnija na poslu, osetićeš navalu kreativnosti i bićeš izuzetno motivisana. Sve su to stvari važne za postizanje željenih poslovnih ciljeva. Treba da samo malo pripaziš na finansije, odnosno nemoj da trošiš na nepotrebne stvari. Onda će se tvoj napor zaista isplatiti.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.