Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 26. mart 2019. Ovan treba da smanji alkohol, Bik...

Dnevni horoskop za 26. mart 2019. Ovan treba da smanji alkohol, Bik sumnjičav, Blizanac ima tremu

60
0
dnevni-horoskop-za-26-mart-2019
dnevni-horoskop-za-26-mart-2019

Dnevni horoskop za 26. mart 2019. Ovan treba da smanji alkohol, Bik sumnjičav, Blizanac ima tremu, Rak prepun obaveza, Pred Lavovima nova poslovna prilika…

…Devicama šansa za napredak, Vaga pod pritiskom, Škorpija mora da se čuva srčanih smetnji, Strelac bi da beži od problema, piše stil.kurir.rs.

OVAN

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Generalno možete da očekujete da ćete imati sreće na poslovnom planu. Sada se nalazite u malo težem periodu na polju ljubavi, pa preispitujete neke svoje odluke. Smanjite alkohol.

BIK

Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom i sve je u najboljem redu. Iako partner tvrdi drugačije, vama je njegovo ponašanje sumnjivo i smatrate da postoji još neko. Skloni ste upalnim stanjima.
dnevni-horoskop-za-26-mart-2019
dnevni-horoskop-za-26-mart-2019

BLIZANCI

Moguće je da imate tremu i da vam nije lako da nađete dovljno energije i samopouzdanja za nov poslovni početak. Povoljan je dan za ljubav, pred vama je period u kojem ćete biti srećni sa partnerom. Bolovi u donjem delu leđa.

RAK

Imate pred sobom mnogo obaveza, pa je važno da se dobro organizujte i da se posvetite poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama na polju ljubavi. Očekuje vas dobra faza na ovom polju. Manji pad imuniteta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.