Pratiće ih sreća do 20. jula 2020: Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 horoskopska znaka
Pratiće ih sreća do 20. jula 2020: Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 horoskopska znaka

Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 znaka Zodijaka – evo koga sreća prati do 20. jula!

Iako je u astrološkom smislu iza i ispred nas težak period obojen senkama retrogradnog Merkura i 4 druge planete, raznim pomračenjima i eklipsama, u jednoj stvari tokom ovog razdoblja možemo videti lepotu – to je šansa da naučimo nove i velike životne lekcije, piše Lovesensa.

Sunce je ušklo u znak Raka 20. juna i tako je započela vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka. Dok će neki horoskopski znakovi otežano se suočiti sa određenim emcoijama, neko će ih prihvatiti i baš ta osećanja podstaći će na duhovni rast, uviđanje novie dimenzije lepote života i bolje razumevanje želja našeg srca.

Rak nas vodi u svet između svesnog i podsvesnog, a to može biti i sjajan pokretač za pozitivnu transformaciju i neke nove pobede. Slušajte unutrašnji glas!

Evo za koja tri znaka će najbolji period biti u vladavini Raka:

Pratiće ih sreća do 20. jula 2020: Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 horoskopska znaka
Pratiće ih sreća do 20. jula 2020: Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 horoskopska znaka

Rak – unutrašnja moć

Srećan rođendan, dragi Rakovi! Dok vas Sunce obasjava, bićete zaista harizmatični i zadovoljni i zračićete predivnom energijom. Očekuje vas predivan period na polju ljubavi. Imaćete bolju komunikaciju sa partnerom i lakše ćete rešiti nesporazume u krugu porodice. Budite otvoreni, pustite da vas osećanja preplave i uživajte u ovom periodu. Sada je dobra prilika da se zaljubite ili primetite signale koje vam šalje srodna duša. Budite srećni što vladate u vreme retrogradnog Merkura, jer Sunce ublažava njegov negativan uticaj na vaš znak Zodijaka.

Predstoji im težak period: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća tokom cele vladavine Raka

Škorpija – samo prati instinkte

Da li ste spremni da napravite rizičan potez? Sunce je u vašoj devetoj kući koja simbolizuje planove, nadanja i snove. Osim što ćete imati lepe promene na polju ljubavi i intimnosti, očekuje vas i pojačana intucija koja vas može usmeriti ka dobroj životnoj stazi. Ono što ste želeli tokom vladavine Blizanaca, sada može biti ostvareno. Prisetite se malo svojih starih želja i planova…

Ribe – plivanje u moru mašte

Vi ste sami sebi muza, večna inspiracija. Sunce u znaku Raka utiče na vašu petu kuću kreativnosti, strasti i dece. U vama će se probuditi želje i glas unutrašnjeg deteta. Bićete sjedinjeni sa svojom kreativnom stranom. Imate strast kada radite na poslovnim projektima. Uspećete mnoge zadatke da završite uspešno. Kreativna energija vam pomaže da osvojite još jedan trofej u igri života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.