Predstoji im težak period: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća tokom cele vladavine Raka
Predstoji im težak period: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća tokom cele vladavine Raka

Evo koja 3 znaka Zodijaka prati loša sudbina dok je Sunce u Raku!

U poslednjih par dana u kosmosu su se dogodila zanimljiva pomeranja i promene, što ste verovatno osetili i na svojoj koži, piše Lovesensa.

Imali smo pomračenje Meseca, a zatim letnju dugodnevnicu, pa pomračenje Sunca zajedno sa mladim Mesecom i početak vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka – Raka.

Rak je vodeni znak, on je simbol čistih i iskrenih emocija. Zato nas njegova vladavina podseća na skrivena osećanja i podstiče nas da zavirimo dubine svoje duše.

Da osvestimo koje emocije smo potisnuli, šta smo sami od sebe sakrili, a podsvesno nas progoni. Da oživimo svoje srce i dopustimo lavini osećanja da izađe iz nas.

Suočavanje sa emocijama može biti bolno, a to je za nas najveći izazov u ovom periodu Raka, posebno zbog prisustva retrogradnog Merkura.

Evo koja 3 znaka Zodijaka prati loša sudbina dok je Sunce u Raku:

Predstoji im težak period: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća tokom cele vladavine Raka
Predstoji im težak period: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća tokom cele vladavine Raka

Ovan – teške emocije

Sunce tokom vladavine raka ulazi u četvrtu kuću Ovnova koja označava dom, porodicu i emotivnu vezanost. Dobre vesti su što je vladar vašeg znaka, Mars, ušao u vaš znak i što će vam dati dobru energiju koja pomaže da pobedite brojne prepreke. Loše vesti su što je Mars u retrogradnoj fazi i to čini da ima agresivan uticaj kada su u pitanju naše strasti i snovi. Sa jedne strane bićemo suočeni sa moćnim emocijama, a druga strana će nas terati da što pre ostvarimo ono za čim žudimo. Ove suprotstavljene energije su vrlo moćne i sa njima ćete se teško izboriti. Sve će biti jednostavnije početkom avgusta. Zato budite strpljivi i pustite da vas život vodi.

Lav – introvertan tip 

Sunce ulazi u vašu 12. kuću snova, bliskosti i svih stvari koje dodatno utiču na vaše raspoloženje. Živite u svetu iluzije, okruženi maštarijama i snovima i to vam pomaže da sačuvate um od briga i neprijatnosti. Bežite od realnosti, ljudi, sveta – želite da se izolujete i samo boravite u svom svetu mašte. Zbog ovakvog introvertnog stava obaveze ostaju nedovršene. Što duže odlažete suočavanje sa problemima, biće vam sve teže kada se nagomilaju ispred vas. Opustite se par dana i napunite baterije, a onda DELUJTE. Delujte kako bi vaši snovi zaista mogli da se ostvare.

Strelac – retrogradni haos

Sunce je u vašoj osmoj kući seksualnosti, smrti i transformacije. Očekuju vas negativne misli, nagle promene raspoloženja i neželjene izmene u životu. To nije razlog za tugu i povučenost, već trenutak kada treba da se pomirite sa promenama, prihvatite ih i popravite ono što je moguće rešiti. Vaš vladar Jupiter je u retrogradnoj fazi i utiče na vašu kuću lične percepcije, a retrogradni Mars vam donosi dileme na polju ljubavi i intimnosti. Ovaj period će zaista biti izazovan, ali naučićete ključne lekcije koje će vam pomoći u kreiranju željene budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.