Očekuje ih mesec velikih preokreta: Oktobar 2019. donosi korenite životne promene ovim horoskopskim znacima
Foto: freepik.es

Od starta smo znali da će oktobar za neke znakove biti uzbudljiviji nego za druge, ali ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka, znajte da vam se bura tek sprema. I to ona dobra bura, posle koje ćete izaći kao pobednici, piše Noizz.rs.

Blizanci

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne. Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veze, pa vas na tom polju neće čekati veće promena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari. Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje. Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

Škorpija

Škorpija iza sebe ostavljaju nekoliko nedelja (ili meseci) u kojima se dobar deo pripadnika ovog znaka osećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu. Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mesto. Generalno vam je ceo oktobar dobar period, ali pred kraj meseca ćete se konačno osećati u potpunosti sigurno u sebe. To za mnoge od vas znači da ćete doneti neke teške i bolne odluke, koje se najverovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali veovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete. Pošto polako ulazimo u vaš rođendanski mesec, možete slobodno da računate na to da je pred vama zaista dobar period.

Posle ove bure izaći će kao pobednici: 3 horoskopska znaka koja očekuju velike promene do kraja oktobra 2018. godine

Ribe

Ako pričamo o velikim životnim promenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smemo da preskočimo Ribe koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno. Promena radnog mesta je izvesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini meseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negde nadređeni onda vašim radnicima. Nažalost, ista ta promena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.