Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018: Škorpiji je samo nebo granica, Bik...

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018: Škorpiji je samo nebo granica, Bik žrtva obmane, Lavu se vraća stara ljubav

37
0
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018: Ovan će biti žrtva brzopletosti, Bik žrtva obmane, Blizanci će se prekombinovati, dobar dan za Raka, Lav ima snage, Devica pod tremom, Vaga pred rizikom, Škorpiji samo nebo granica, Strelac ima ideje, Jarac upornost, dobri ugovori za Vodoliju, Ribe pred karmičkom ljubavi. Ovo današnji dnevni horoskop za 10. oktobar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Danas ste nestrpljivi da uradite poslove za koje smatrate da su važni. Razumljivo, ponedljak je i početak nedelje, ali neće sve ići kako ste zamislili. Ljubav Na ljubavnom planu ste ušli u igru mačke i miša. Igrate se osećanjima nekog ko vam je naklonjen. To može da bude mač sa dve oštrice. Zdravlje Moguća nervoza.
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018

BIK

Posao Moguće je da ćete na poslovnom planu biti žrtva obmane. Neko od vaših saradnika pokušava da vam predstavi lažnu sliku realnog stanja. Budite oprezni. Ljubav Na vas danas može da deluje opuštajuće lagana energija nekog vodenog znaka. Najverovatnije je u pitanju Riba. Zdravlje Posetite lekara.

BLIZANCI

Posao Možda se se malo prekombinovali u poslovnoj računici. Previše dogovora sa previše ljudi, neka od karika vrlo lako može da popusti. Ljubav Odlepili ste, skroz! Danas ste skloni idealizaciji partnera. Ili simpatije? Nije loše nekad se spustiti na zemlju. Zdravlje Problemi sa bubrezima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.