Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018

Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018: U četvrtak, 15. februara u 22 sata i 6 minuta dogodiće se pomračenje Sunca na 27 stepeni zodijačkog znaka Vodolije. Sunce će se zamračiti gotovo na samom izlasku iz tog znaka i najaviti još jedan početak kraja.

Pomračenja imaju neumoljivu prirodu. Vrlo često udaraju na najosetljivija područja našeg života u kojima idemo linijom manjeg otpora i izbegavamo suočavanje. Pa kad nećemo mi sami, onda se život pobrine da nas pogura prema napred. Nekad to može biti teško i bolno, ali u svakom je slučaju oslobađajuće, piše astrolog Julijana Oremović.

Pomračenja su trenuci zamračenja koji ‘gase’ svetlo i upućuju nas na one već zamračene teme, situacije, odnose u našem životu koje je potrebno napustiti i dopustiti im da se transformišu u nešto bolje i kvalitetnije. Potrebno je proći kroz tamu da bismo ponovno izašli na svetlo.

Pomračenje koja nas očekuje ovog četvrtka u večernjim satima odvijaće se u Vodoliji, znaku koji je simbol slobode, budućnosti, prijateljstava i udruživanja, simbol socijalnih reformi, ali i dubinskih reformi koje je potrebno sprovesti u sebi kako bi one dovele do nečeg boljeg, kvalitetnijeg.

Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018

Ovo pomračenje nam uručuje još jedan poziv na rast i razvoj. Život je kretanje koje podrazumeva napuštanje i odbacivanje svega onoga što više nije u službi našeg napretka. Ako ste ogorčeni zbog situacije na svom radnom mestu, čekanjem i očekivanjem da se nešto pomeri s mesta samo se još dublje zakopavate u problem. Imate li problema u privatnom životu, nezadovoljni ste odnosom u kojem jeste, vrlo je verovatno da će doći do velike prekretnice.

Teško je reći u kojem će se području života ćete osetiti taj potres koji ruši staro i stvara novo jer je za to neophodno promotriti vaš lični horoskop, ali sigurno je da je ova priča nastavak onoga što vam se događalo od februara i avgusta prošle godine.

Aspekti koji će biti na snazi tokom pomračenja govore o rečima, porukama i izjavama koje menjaju vašu stvarnost. Blizina Sunca i Merkura stavlja naglasak na naš um, način razmišljanja, na naša uverenja, informacije koje dobijamo te kako razumevamo i tumačimo svet oko sebe i ono što nam se događa.

Videćemo stvari vrlo jasno, otreznićemo se, progledati. Reči koje će biti izgovorene pogađaće pravo u cilj. Maske će pasti, spuštanje s oblaka na zemlju i suočavanje s onim što jeste težak je proces srećnog završetka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.