Home Horoskop POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA 2018: Lavovima, Škorpijama i Bikovima će...

POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA 2018: Lavovima, Škorpijama i Bikovima će izmeniti život dok će Device i Blizance naučiti korisnim lekcijama

78
0
Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018

Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018: U četvrtak, 15. februara u 22 sata i 6 minuta dogodiće se pomračenje Sunca na 27 stepeni zodijačkog znaka Vodolije. Sunce će se zamračiti gotovo na samom izlasku iz tog znaka i najaviti još jedan početak kraja.

Pomračenja imaju neumoljivu prirodu. Vrlo često udaraju na najosetljivija područja našeg života u kojima idemo linijom manjeg otpora i izbegavamo suočavanje. Pa kad nećemo mi sami, onda se život pobrine da nas pogura prema napred. Nekad to može biti teško i bolno, ali u svakom je slučaju oslobađajuće, piše astrolog Julijana Oremović. Pomračenja su trenuci zamračenja koji ‘gase’ svetlo i upućuju nas na one već zamračene teme, situacije, odnose u našem životu koje je potrebno napustiti i dopustiti im da se transformišu u nešto bolje i kvalitetnije. Potrebno je proći kroz tamu da bismo ponovno izašli na svetlo. Pomračenje koja nas očekuje ovog četvrtka u večernjim satima odvijaće se u Vodoliji, znaku koji je simbol slobode, budućnosti, prijateljstava i udruživanja, simbol socijalnih reformi, ali i dubinskih reformi koje je potrebno sprovesti u sebi kako bi one dovele do nečeg boljeg, kvalitetnijeg.
Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018
Ovo pomračenje nam uručuje još jedan poziv na rast i razvoj. Život je kretanje koje podrazumeva napuštanje i odbacivanje svega onoga što više nije u službi našeg napretka. Ako ste ogorčeni zbog situacije na svom radnom mestu, čekanjem i očekivanjem da se nešto pomeri s mesta samo se još dublje zakopavate u problem. Imate li problema u privatnom životu, nezadovoljni ste odnosom u kojem jeste, vrlo je verovatno da će doći do velike prekretnice. Teško je reći u kojem će se području života ćete osetiti taj potres koji ruši staro i stvara novo jer je za to neophodno promotriti vaš lični horoskop, ali sigurno je da je ova priča nastavak onoga što vam se događalo od februara i avgusta prošle godine. Aspekti koji će biti na snazi tokom pomračenja govore o rečima, porukama i izjavama koje menjaju vašu stvarnost. Blizina Sunca i Merkura stavlja naglasak na naš um, način razmišljanja, na naša uverenja, informacije koje dobijamo te kako razumevamo i tumačimo svet oko sebe i ono što nam se događa. Videćemo stvari vrlo jasno, otreznićemo se, progledati. Reči koje će biti izgovorene pogađaće pravo u cilj. Maske će pasti, spuštanje s oblaka na zemlju i suočavanje s onim što jeste težak je proces srećnog završetka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.