Dnevni horoskop za 15. februar 2018. Ovan dobro, Bik uspešan na poslu, Blizanac nervozan, dobre poslovne prilike za Rakove, Lav sumnja na partnera...
Dnevni horoskop za 15. februar 2018.

Dnevni horoskop za 15. februar 2018: …Devica idealizuje dragu osobu, Vaga sumnja u saradnike, Škorpija nezadovoljna na poslu, Strelac tajanstven, Jarac neumoljiv, Vodoliju čeka ljubavni test, Riba ima tajnog obožavaoca.

Pred nama je četvrtak, a s njim stiže i obilje pozitivne energije koju je pomalo teško ispratiti, posebno za one koji su u lošoj kondiciji, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.

LJUBAV

Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 16. februar 2018. Ovan mora da taktizira, Bik uspešan, Rakovima nesuglasice u ljubavi, Lav da pripazi na ishranu, Devica greši na ljubavnom planu…

Dnevni horoskop za 15. februar 2018
Dnevni horoskop za 15. februar 2018.

Bik

POSAO

Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.

LJUBAV

Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.

ZDRAVLJE

Mogući su manji problemi sa kožom.

Blizanci

POSAO

U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.

LJUBAV

Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.

ZDRAVLJE

Nervozni ste…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.