Horoskop

Planeta velikih životnih lekcija nas prividno vraća unazad: Saznajte šta retrogradni Saturn donosi svakom znaku do 18. septembra 2019. godine

Lav – neprijatnosti na poslu ili gubitak radnog mesta kako biste uvideli da vas na nekoj drugoj strani čeka prava poslovna prilika. Aktiviranje starih zdravstvenih tegoba.

Devica – ponovno aktiviranje starih problema koje ste imali s decom, ili, ukoliko ih nemate, ponavljanje starih obrazaca ponašanja s voljenom osobom, bilo da se radi o problemima u postojećoj vezi ili ponovnom pojavljivanju osobe za koju ste mislili da spada u vašu davno zaboravljenu emotivnu prošlost.

Vaga – problemi u porodici, povratak starih problema za koje ste mislili da su iza vas. Tek kada pronađete novo rešenje moći ćete da kažete da ste to savladali. Povratak starih prijatelja u vaš život, koji ovog puta stižu sa zadatkom.

Škorpija – izvor muke su braća, sestre. Osim toga, neophodno je da obratite pažnju na saobraćaj, naročito ukoliko ste ranije imali nezgode. Ovo je period u kome vam se situacija može ponoviti.

Strelac – za vas je ovaj period veoma važan jer je Saturnov hod kroz Jarca na posebnom mestu u odnosu na vaš znak. Na neki način, kao da je i dalje prisutan u vašem znaku, ali nekako nevidljivo. Sve ono čime ste se mučili tokom 2015, 2016. i 2017. godine sada stiže na naplatu iako mislite da ste to odavno isplatili. Ako “odigrate” pametno, uspeh može da bude grandiozan.

Saznajte šta retrogradni Saturn donosi svakom znaku do 18. septembra 2019. godine

Saznajte šta retrogradni Saturn donosi svakom znaku do 18. septembra 2019. godine

Jarac – vama je, u ovom periodu, na neki način najbezbolnije. Najgore što možete očekivati je prolongiranje nečeg što vam je životno važno. Vi odlično znate da će pozitivan ishod stići, potrebno je samo da strpljivo pričekate.

Vodolija – retrogradni Saturn vama donosi aktiviranje starih podsvesnih tegoba za koje ste mislili da su savladane. Nesanice, melanholija, čak i depresija, dolaze iz potrebe da jedan deo svog bića ponovo sagledate. Vraćanje u prošlost kako biste, ovog puta, kvalitetno sanirali komplekse koji vas muče.

Ribe – neki planovi padaju u vodu, ali ne odustajte. Saturnov retrogradni hod kroz vaše 11. polje ukazuje na to da ste nešto važno prevideli, pa je potrebno da to dodatno uvidite kako bi planovi bili izvodljivi. Osim toga, u ovom periodu, u život vam stiže bar jedan prijatelj iz prošlosti s kojim ste imali teška iskustva.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.