Horoskop

Pazite kakve odluke donosite tokom punog Meseca u Škorpiji, a to naročito važi za Rakove, Bikove i Ribe

Ne žurite sa odlukama jer mogu biti pod uticajem jakih osećanja i podsvesnih želja

Jednom godišnje, pun Mesec, simbol podsvesti i inspiracije nađe se u tajanstvenoj Škorpiji, znaku strasti, velikih ljubavi ali i bogatstva, a ove godine to će biti sredinom ove nedelje. Odluke koje tada donesete biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer se i faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Meseca, pišu Večernje novosti.

To će najviše osetiti osobe kojima su u horoskopu Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Ova Mesečeva mena donosi uspeh lekarima, podstiče kreativnost i inspiraciju kod umetnika i naučnika ali i potrebu za poslovima u tajnosti. Uticaj punog Meseca, oko 10. maja, najviše će osetiti Rakovi, Bikovi i Ribe.

Ova faza Meseca, i to u osmom zodijačkom znaku u kome je inače Mesečev uticaj oslabljen, upozorava na probleme sa organima u donjem delu stomaka, slepim crevom, sklonost ka povredama, ginekološkim i problemima sa hormonima, a takođe utiče na seksualnost i može da izazove pad imuniteta.

OVAN

Pun Mesec u izazovnim aspektima sa planetama u vašem znaku i vašim vladaocem Marsom, upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju. Aspekt sa drugim vladaocem Plutonom, donosi novac.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

BIK

Pozicija punog Meseca doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, naročito zemljanih i vodenih znakova. Ukoliko ste umetnik ili lekar, saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.