Dnevni horoskop za 10. maj 2017
Dnevni horoskop za 10. jun 2017

Dnevni horoskop za 10. maj 2017: Osvanula je sreda, a u kojoj će se Sunce i Mesec jedno drugom suprotstaviti (Mesec opozija Sunce). Danas možete imati izvesne nemire, a u vezi poslovnih i privatnih sastanaka na kojem će svi kasniti, saobraćaja koji će biti pun nepredviđenih situacija i nezgoda (Merkur konjunkcija Uran). Pokušajte da vas to ne poremeti, i obavezno ukrotite emocije, ma koliko teško bilo, nastojte da vam misli ostanu mirne. Komunikacija može biti prilično oštra, puno konfuznih misli i reči. Ako je ikako moguće, bitne momente ostavite za neki drugi dan. Mesec u opoziciji sa Suncem jasno pokazuje da su vaše emocije potpuno suprotne od vaših misli i svesnog sagledavanja stvari. Kako postići ravnotežu u jednom tako neuravnoteženom trenutku? Kod razgovora sa partnerom ili sa osobama suprotnog pola (Mesec opozicija Sunce) budite jako oprezni, jer su ovde kontradiktornosti i razmimoilaženja u razmišljanju i više nego jasni. Nemire možete imati i sami sa sobom. Kako se ovde opozicija proteže preko ose Bik – Škorpion, razmišljaćete o sistemima vrednosti, o strastima, o promenama i naravno, o finansijama.

Danas je savršen dan za odricanje od hrane, hedonističkih potreba, piše Današnji dnevni horoskop. Mesec je u Škorpionu i on je taj koji nosi nemir i koji treba da otpusti, nečega da se odrekne, a on je taj i koji će patiti, i zato ga ne hranite, pustite neka izgladni. Pustite da ode nizvodno, nađe sebi bolje mesto.

Kada su finansije u pitanju, budite danas oprezni. Kredite ni po koju cenu ne dižite i ne potpisujte nikakav važan ugovor danas.

Prijatan dan vam želimo.

OVAN

POSAO

Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje koje uživate u društvu saradnika. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

LJUBAV

Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat. Na takav način samo se vraćate korak unazad.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

BIK

POSAO

Trenutni položaj Meseca Vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete resavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet.

LJUBAV

Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »male slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Foto: Flickr.com

BLIZANCI

POSAO

Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.

LJUBAV

Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Susret i rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici.

LJUBAV

Opterećujete se novim emotivnim slutnjama, ali to je više odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.

ZDRAVLJE

Napeti ste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.