Home Horoskop OVO VAM HOROSKOPSKI ZNACI NIKADA NEĆE PRIZNATI: Bik da je pogrešio, Škorpija...

OVO VAM HOROSKOPSKI ZNACI NIKADA NEĆE PRIZNATI: Bik da je pogrešio, Škorpija da namerno slama srca a Jarac da je usamljen

143
0
Ovo vam horoskopski znaci nikad neće priznati

Ovan

Ovan ne voli da prizna da ponekad može da izgubi smer i skrene s kursa, on je navikao da sve drži pod kontrolom i bude primer drugima. Ne voli da prizna da ponekad ne zna šta radi, jer misli da će izgledati slabo ili manje uverljivo, pogotovo pred svojim vršnjacima.

Bik

On nikada neće priznati da je pogrešio – ikad. On je preponosan da bi priznao da je pogrešio, piše The earth child. Uradiće sve kako bi to popravio, ali nikada ga nećete čuti da zapravo prizna – čak i sebi – da je pogrešio.

Blizanci

Oni potajno znaju da će prekršiti mnoga svoja obećanja. U jednom trenutku prave planove za narednih 10 godina, a zatim promene svoje mišljenje o svemu. Oni to znaju, ali uvek će to opovrgnuti. Ovo su najbolji savetodavci u horoskopu

Rak

Njemu je teško da prizna da je zapravo mnogo osetljiviji nego što se čini, voli da deluje čvrsto i ravnodušno, ali istina je da ga i najmanja primedba ili komentar zaista može povrediti. Takođe, nikada neće priznati ljudima da je uzrujan ili nesrećan, jer ne želi da pokaže drugima koliko je stvarno ranjiv.

Lav

On ne voli da prizna kako ne želi da ga iko zaseni. On će podsticati druge ljude da budu hrabri i samouvereni, ali nikako ne želi da mu bilo ko drugi ukrade njegov show. On je navikao da bude glavni i ne želi da se to promeni.

Devica

Device vole da uvek sve rade ispravno. One vole da budu perfekcionisti Zodijaka, ali ponekad se pitaju kako je s druge strane, kako je to biti osoba slobodnog duha i živeti u ovom trenutku. One ne vole da priznaju da im je zapravo važno šta ljudi misle, a na njihovo ponašanje uveliko utiče ono što drugi možda misle od njima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.