Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 18. maj 2017: Venera je u strastvenom Ovnu, neki...

Dnevni horoskop za 18. maj 2017: Venera je u strastvenom Ovnu, neki novi početak je izvesniji nego ikad

61
0
Dnevni horoskop za 18. maj 2017
Dnevni horoskop za 8. februar 2018

Dnevni horoskop za 18. maj 2017: Venera u Ovnu na današnji četvrtak napokon izlazi iz retrogradne senke sa 13*! I poslednja blokada biće srušena i ljubavna pitanja kreću sa “mrtve tačke”! Sada kada se iznad Venere neće nadvijati retrogradna senka nema više ni izgovora. Venera je u strastvenom Ovnu, u prvom znaku zodijaka. Neki novi početak je izvesniji nego ikad! Ipak, Venera samo što izađe iz retrogradne senke, pa nailazi na prvi problem. Sve je još sveže, pitanje je i kako preživeste retrogradnu Veneru, ima li u vama snage još… Trebaće vam nova snaga u ovom narednom periodu. Poradite na sebi i novom elanu, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Planirate da se posvetite nekom poslu od ranije. Bilo bi dobro da to ostvarite jer može iskrsnuti neka nova ideja. LJUBAV Previše energije trošite na nevažne stvari, a ne primećujete ozbiljne probleme. Partner pokazuje nezadovoljstvo. ZDRAVLJE Problemi sa leđima.

BIK

POSAO Nerviraju vas tuđi komentari i najviše bi vam odgovaralo da možete da se isključite i obavljate svoj posao. Pa tako i uradite, isključite se i radite ono što mislite da treba da se radi! LJUBAV Kreirajte odnos onako kako želite. Partner neće imati ništa protiv da malo vi preuzmete inicijativu, a i vama će to sigurno prijati. ZDRAVLJE Morate unositi više vode.

BLIZANCI

POSAO Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati svoje neraspoloženje. LJUBAV Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući već neko vreme. Osećate se dobro pored osobe koju ste izabrali. Samo uživajte! ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Pristižu vam korisne informacije, ali nemojte uopšte reagovati. Prikupljajte ih i zadržite za sebe dok ne dođe vreme za akciju. LJUBAV Sve što želite možete i da ostvarite, a potrebno je samo da se pokrenete. Nemojte se miriti sa trenutnom situacijom kada može biti mnogo bolje. ZDRAVLJE Sasvim dobro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.