Leto je vreme za zaljubljivanje i romansu. Svako traži svoju oazu uživanja. Nakon vrelih dana, mnogima se smeše vruće noći. Međutim, ovim horoskopskim znakovima “sezona parenja” traje preko cele godine. Ovo su 3 najzaljubljivija horoskopska znaka!

OVAN

Ovaj horoskopski znak je stalno u potrazi za novim uzbuđenjima. On ne ume da miruje. Koliko god da stvari dobro funkcionišu, on se brzo zasiti starog. Njemu je stalno potrebno da oseća uzbuđenje prvog poljupca, zaljubljivanja i upoznavanja.

Zbog takvog svog nemirnog duha u stanju je da rizikuje da povredi one do kojih mu je najviše stalo i izgubi ono vredno što ima u životu. Ali on ipak nastavlja da srlja. To je jače od njega. Bez zaljubljenosti i uzbuđenja Ovan ne ume da živi.

LAV

Lavovi vole da budu voljeni i često se zaljubljuju upravo u one osobe koje pokazuju naklonost prema njima.

Činjenica da su često veoma dopadljivi drugima i da je teško ne primetiti i ne simpatisati vedrog, pričljivog, razmetljivog lava u moru stidljivih i neupečatljivih lica, doprinosi tome da se Lavovi zaljubljuju skoro svakog dana.

Najčešće to nije ništa ozbiljno, prođe brzo i u većini slučajeva po tom pitanju neće preduzeti ništa.

RIBE

Sklone maštanju, ribe se češće zaljubljuju u svoju viziju, pre nego u stvarnu osobu koja je ispred njih. U stanju su da pređu preko mnogo očiglednih alarma da veza ne funkcioniše i nastave da bauljaju opijene ljubavlju u svom svetu.

Ali kada se jednom trgnu iz sna i sagledaju realnost, osećaju se prevareno i beže što dalje od osobe koja ih je tako gadno zavarala.

Zaljubljuju se u romantične tipove kojima mogu plakati na ramenu. Suze i strast su u njihovom svetu neraskidivo povezani.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.