horoskop

OVAN

OVAN ON – On uživa u veselju bilo koje vrste i bilo kojim povodom, a kad popije, postaje nametljiviji i drskiji, naročito prema ženama. Neprevazidjen majstor udvaranja i osvajanja, Ovan je obično najzabavniji, najšarmantniji i najduhovitiji muškarac na zabavi koji rado imitira i priča masne viceve.

OVAN ONA – Ona voli da bude glavna na zabavi, naročito u muškom društvu u kojem se obično nadje jer je vrlo atraktivna i ženstvena. Žena Ovan je takodje dovoljno slobodna i spontana da sa udvaračima pije pivo i naručuje meze, dok je suparnice streljaju pogledom, ali ona za to mnogo ne mari.

BIK

BIK ON – On se na zabavi nalazi u svom prirodnom elementu, jer voli da uživa u društvu, hrani i piću. Imponuje mu društvo seksepilne pratilje, pored koje će rado zapevati i okupiti muzičare oko svog stola. Kad popije, muškarac Bik postaje naporan i previše zahtevan, pa ga je tada teško smiriti.

BIK ONA – Ona u početku odmerava ostale goste, pomalo uzdržana i kritičarski nastrojena, ali se malo, pomalo topi i počinje da primećuje bogato postavljen sto. Ako je zamolite da zapeva, jer je žena Bik obično vrlo muzikalna, tek će onda početi stvarno da uživa kao i svi oko nje.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

BLIZANCI

BLIZANCI ON – Ako se pribojavate da će vam na zabavi biti dosadno, povedite sa sobom muškarca u znaku Blizanaca. Pošto je detinjast, on pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat «šoumena» dolazi do punog izražaja (peva, igra, lako sklapa poznanstva), pa je jednostavno – neodoljiv.

BLIZANCI ONA – Vesela, prijatna i okružena uvek mladjim društvom, žena u znaku Blizanaca ne prestaje da istovremeno priča, igra i informiše neupućene o bilo kojoj temi. Ne uhodi svog partnera ili pratioca, naprotiv, razdvojeni na zabavi se čak bolje provode, ali će ga ona, kad poželi, lako vratiti na svoju stranu…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.