ASTRO

Kako se koji horoskopski znak ponaša na žurkama: Žena Ovan je okružena muškarcima, a muškarac Riba…

horoskop

OVAN

OVAN ON – On uživa u veselju bilo koje vrste i bilo kojim povodom, a kad popije, postaje nametljiviji i drskiji, naročito prema ženama. Neprevazidjen majstor udvaranja i osvajanja, Ovan je obično najzabavniji, najšarmantniji i najduhovitiji muškarac na zabavi koji rado imitira i priča masne viceve.

OVAN ONA – Ona voli da bude glavna na zabavi, naročito u muškom društvu u kojem se obično nadje jer je vrlo atraktivna i ženstvena. Žena Ovan je takodje dovoljno slobodna i spontana da sa udvaračima pije pivo i naručuje meze, dok je suparnice streljaju pogledom, ali ona za to mnogo ne mari.

BIK

BIK ON – On se na zabavi nalazi u svom prirodnom elementu, jer voli da uživa u društvu, hrani i piću. Imponuje mu društvo seksepilne pratilje, pored koje će rado zapevati i okupiti muzičare oko svog stola. Kad popije, muškarac Bik postaje naporan i previše zahtevan, pa ga je tada teško smiriti.

BIK ONA – Ona u početku odmerava ostale goste, pomalo uzdržana i kritičarski nastrojena, ali se malo, pomalo topi i počinje da primećuje bogato postavljen sto. Ako je zamolite da zapeva, jer je žena Bik obično vrlo muzikalna, tek će onda početi stvarno da uživa kao i svi oko nje.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

BLIZANCI

BLIZANCI ON – Ako se pribojavate da će vam na zabavi biti dosadno, povedite sa sobom muškarca u znaku Blizanaca. Pošto je detinjast, on pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat «šoumena» dolazi do punog izražaja (peva, igra, lako sklapa poznanstva), pa je jednostavno – neodoljiv.

BLIZANCI ONA – Vesela, prijatna i okružena uvek mladjim društvom, žena u znaku Blizanaca ne prestaje da istovremeno priča, igra i informiše neupućene o bilo kojoj temi. Ne uhodi svog partnera ili pratioca, naprotiv, razdvojeni na zabavi se čak bolje provode, ali će ga ona, kad poželi, lako vratiti na svoju stranu…

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.