Dnevni horoskop za 25. mart 2020.
Dnevni horoskop za 25. mart 2020.

Možda još uvek ni ne slute da će ovaj mesec pamtiti verovatno čitavog života, jer će im uskoro doneti veoma lepe i krupne promene u svim životnim aspektima, a naročito u ljubavi. Njihovo je samo da se opuste, uživaju i maksimalno iskoriste period kada su zvezde na njihovoj strani.

Ovan

Odnosi

U vaš će se život vratiti neko ko vam je bio važan, ali životne okolnosti su vas razdvojile. Obnovićete vezu i bićete odlučni u nameri da vaša priča ovog puta dobije srećan završetak.

Novac i obaveze

Prva polovina meseca proći će bez većih problema, ali i bez značajnih događaja. Dani nakon 16. aprila donose vam mnogo uzbudljivije okolnosti pa je povećana mogućnost napredovanja ili pronalaska novog posla. Dobićete važan poziv 9. aprila.

Zdravlje i lepota

U izvrsnom ste razdoblju pa će vas većina smetnji zaobići. Za to će velikim delom biti zaslužan aktivan način života.

Lav

Odnosi

Prva polovina aprila neće vam doneti značajne promene, ali nakon 22. aprila pripremite se na neočekivano. Povoljan uticaj Venere doneće vam novu ljubav, dok bi parovi koji su dugo zajedno mogli da se odvaže na brak.

Novac i obaveze

Ako je vaš posao vezan za saradnju s inosranstvom, očekuju vas pozitivne novosti. Moguće je preseljenje zbog posla. Studenti i školarci, dani oko 22. aprila povoljni su za učenje, polaganje ispita i ispravljanje loših ocena.

Ovo je definitivno njihov mesec: 3 horoskopska znaka kojima će se život okrenuti za 180 stepeni u aprilu 2019. godine

Zdravlje i lepota

Zdravstvena situacija biće stabilna, a čak će i hronični bolesnici oetiti poboljšanje. Krajem mjeseca nastojte da se klonite stresa.

Škorpija

Odnosi

Ljubavna događanja biće uzbudljiva. Neki će se parovi veriti ili će doznati novosti o dolasku prinove, dok samce očekuje fatalan susret. Dani oko 2. aprila posebno su dobri za zaljubljivanje i početak novih veza.

Novac i obaveze

Ozbiljno ćete pristupiti poslu pa niko neće moći da vam uputi zamerku. Bićete uspešni u svemu čega se dohvatite, ali najviše ćete uživati u zadacima koji vam daju punu slobodu delovanja i priliku da budete kreativni.

Zdravlje i lepota

Nemojte olako shvatati svoje zdravlje. Pravi je trenutak da donesete odluke koje će vam poboljšati zdravlje pa se odreknite nezdrave hrane ili cigareta.

tportal.hr/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.