Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 4. april 2019. Mesec ulazi u Ovna ovog četvrtka praveći sekstil sa Marsom u Blizancima. Stiže energija koja budi, zove, bacite se na akciju! Ima stvari koje u vašim životima stoje na čekanju, a koje su vam od velike važnosti, danas bi ova energija mogla da pokrene stvari u vašu korist ukoliko se angažujete na tom polju. Danas ćete biti posebno fizički aktivni, jednostavno prolećna energija zove nas na šetnje, trčanje, boravak napolju.

Uvrstite brigu o sebi u svoj dnevni raspored. Neka vam briga o sebi bude prioritet! lep dan vam želimo, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO

Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE

Zračite pozitivnom energijom.

Bik

POSAO

Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.

LJUBAV

Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.

ZDRAVLJE

Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Dnevni horoskop za 4. april 2019.
Dnevni horoskop za 4. april 2019.

Blizanci

POSAO

Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.

LJUBAV

Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

ZDRAVLJE

Budite odgovorni prema zdravlju.

Rak

POSAO

Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje.

LJUBAV

Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.