Dnevni horoskop za 11. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 11. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 3. april 2019. Mesec je i dalje u znaku Riba. Danas jedan lep sekstil na nebu, Sa Plutonom. Imamo i jedan kvadrat Meseca i Jupitera. Ova sreda donosi sposobnost brzog oporavka ukoliko se nešto nepredviđeno dogodi, ali u isto vreme možemo neke stvari iskomplikovati do nepovratnog!

Stoga budite oprezni u komunikaciji s drugima! Svako dobro želimo, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama.

LJUBAV

Samci će danas da deluju šarmantno i privlačno na partnera i umeće vešto da zavedete osobu koja im se dopada.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Bik

POSAO

Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje kao glavni aduti koje vešto koristite u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Zaneti ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom društvu i ako ne postoji dobar povod.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 3. april 2019.
Foto: freepik.es

Blizanci

POSAO

Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje ciljeve u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Više se rekreirajte.

Rak

POSAO

Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

LJUBAV

Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE

Prijala bi vam relaksacija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.