Zimski ljubavni horoskop

Podivljali hormoni i leptirići u stomaku su glavni krivci što postajemo potpuno drugačije osobe kada se zaljubimo od onih koje inače jesmo. Neko ne skida kez sa lica, pevuši i zvižduće po ceo dan, dok su drugi očajni što ih je pogodila Amorova strela jer priželjkuju da budu ponovo ”normalni ”

Da li je zaljubljenost najlepše ili najgore osećanje koje može da se desi čoveku zavisi od perpcepcije onoga koji kroz to stanje prolazi. Jeste li poletniji što od ujutru do uveče mislite samo o jednoj osobi ili ste očajni što ste, ne svojom voljom, postali zatočenik sopstvenih emocija pa vam raspoloženje zavisi od toga da li vam se taj neko nasmešio ili vas pogledao belo? Svaki znak Zodijaka ima nešto što je specifično baš za njega kad se nađe u ljubavnom ludilu, a vi otkrijte koji je znak najoriginalniji, najracionalniji ili najzabavniji.

OVAN

Ovnove ljubav obuzima kao što požar zahvata šumu – krene iznenada i širi se brzinom svetlosti. Kad vam se neko nenormalno svidi, ne pada vam na pamet da sedite skrštenih ruku i da čekate drugu stranu da napravi prvi korak. Na sve moguće načine pokušavate da impresionirate objekat svog obožavanja. Dovoljno ste hrabri, a i avanturističkog ste duha pa činite mnoge ludorije na koje drugi ne bi mogli ni da pomisle. Kad vam osvajačka ekspedicija uspe, potpuno ste nezasiti, provodili biste 26 sati dnevno sa partnerom jer vama ljubavi nikad dosta.

BIK

Bikovi na ljubav gledaju kao na test. Naravno da su vaša osećanja snažna ali ste se usavršili u nepokazivanju istih. Osoba koja vas zainteresuje mora da  vam pokaže šta sve ume i kakve su joj namere da biste vi uopšte rešili da pred njom razotkrijete sebe. Nisu vaše emocije besplatan uzorak parfema ili šampona za kosu pa da ih delite svakome ko prođe pored vas, već treba da se potrude i zarade vaše poverenje i ljubav.

par

BLIZANCI

Blizancima se čini da je ljubav misterija koju nikada do kraja neće uspeti da otkriju. Najbolje se osećate kada se oslanjate na razum, jer ste hladne glave. Čitava bura emocija koja nastane tokom zaljubljivanja unosi nemir u vaš svet, jer nemate pojma šta će se sve desiti i kako će se ta priča završiti. Osećanja povodom toga su vam zbrkana, iako vas zabavljaju uzbuđenje i silna iznenađenja koja zaljubljenost sa sobom nosi, od nje istovremeno gubite ravnotežu. Da se vi pitate, ne biste se previše vozili na tom ringišpilu, ipak vam je lakše kad hodate po ravnom putu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.