U ovom periodu jedino će na dobitku biti Blizanci, Škorpije i Device

Svake druge godine, Merkur, planeta biznisa, prelazi preko Škorpije, znaka novca i tada njegov uticaj dolazi do punog izražaja. Ali, uvek obrazuje drugačije aspekte sa ostalim planetama. To će, od 2. do 19. novembra, najviše osetiti Blizanci, Device i Škorpije, znaci u kojima je moć ove planete najveća, tako da mogu da očekuju povećanje prihoda, a najmanje šanse za to imaju Strelčevi, Ribe i Bikovi.

Sledeće nedelje, Merkurovi aspekti sa Suncem, Jupiterom, Saturnom, Neptunom i Plutonom povoljno utiču na poslovnu i finansijsku situaciju kod svih znakova, mada su Blizanci, Device i Škorpije u prednosti. Međutim, uvek ima neko “ali” koje i moćnom Merkuru sreću kvari, a to je inkonjunkcija sa Uranom u Ovnu (nervi napeti k’o strune), koja upozorava vozače da budu oprezniji za volanom.

Ovaj napet aspekt označava i rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita, ali i svađe i rasprave, naročito sa rodbinom i komšijama. Trebalo bi da čuvate vredne predmete i ne zalećete se ako nameravate da sklapate dogovore sa strancima. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte se povreda ruku, posebno šaka, zglobova, ključne kosti i ramenog pojasa.

OVAN

mesecni-horoskop-za-oktobar-2015---ovan

Aspekt između Merkura u vašoj astrološkoj kući novca i opasnosti, i jednog od vladalaca vašeg znaka Plutona, simbola moći, povoljno utiče na profesionalnu poziciju. Međutim, inkonjunkcija sa Uranom u vašem znaku upozorava na rizične finansijske transakcije.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.