ASTRO

Merkur u Škorpiji: Izbegavajte svađe i pričuvajte novac, slede teški dani…

U ovom periodu jedino će na dobitku biti Blizanci, Škorpije i Device

Svake druge godine, Merkur, planeta biznisa, prelazi preko Škorpije, znaka novca i tada njegov uticaj dolazi do punog izražaja. Ali, uvek obrazuje drugačije aspekte sa ostalim planetama. To će, od 2. do 19. novembra, najviše osetiti Blizanci, Device i Škorpije, znaci u kojima je moć ove planete najveća, tako da mogu da očekuju povećanje prihoda, a najmanje šanse za to imaju Strelčevi, Ribe i Bikovi.

Sledeće nedelje, Merkurovi aspekti sa Suncem, Jupiterom, Saturnom, Neptunom i Plutonom povoljno utiču na poslovnu i finansijsku situaciju kod svih znakova, mada su Blizanci, Device i Škorpije u prednosti. Međutim, uvek ima neko “ali” koje i moćnom Merkuru sreću kvari, a to je inkonjunkcija sa Uranom u Ovnu (nervi napeti k’o strune), koja upozorava vozače da budu oprezniji za volanom.

Ovaj napet aspekt označava i rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita, ali i svađe i rasprave, naročito sa rodbinom i komšijama. Trebalo bi da čuvate vredne predmete i ne zalećete se ako nameravate da sklapate dogovore sa strancima. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte se povreda ruku, posebno šaka, zglobova, ključne kosti i ramenog pojasa.

OVAN

mesecni-horoskop-za-oktobar-2015---ovan

Aspekt između Merkura u vašoj astrološkoj kući novca i opasnosti, i jednog od vladalaca vašeg znaka Plutona, simbola moći, povoljno utiče na profesionalnu poziciju. Međutim, inkonjunkcija sa Uranom u vašem znaku upozorava na rizične finansijske transakcije.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.