Home Horoskop Oni se sigurno neće radovati početku leta: Jun 2019. će biti najteži...

Oni se sigurno neće radovati početku leta: Jun 2019. će biti najteži mesec u godini za ova 3 horoskopska znaka

42
0
Sunce i Merkur u Biku 4. i 5. maja 2020: Odluke koje donosite mogu biti značajne za novi početak u poslu ili u privatnom životu
Foto: freepik.es

Najeksplozivnija planeta, Mars, ulazi u retrogradni hod krajem juna i može da napravi pakao od života mnogima. Ipak, za Ovna, Škorpiju i Jarca ovo će biti najkritičniji period. Možete očekivati česte čarke i svađe na ivici incidenta. Oni koji imaju problem sa kontrolom besa biće stavljeni na iskušenje do krajnjih granica.

OVAN

Vaša vladajuća planeta, strastveni i nemilosrdni Mars, retrogradno se pojavljuje krajem juna. Ali, kako retrograd uvek uključuje loš period, sigurno ćete osećati efekte tokom celog meseca. Pošto se ovo dešava u vašoj 11. kući zajednice, imaćete želju da budete slobodni i pratite sve društvene događaje na koje naiđete. Ovnovi će imati poteškoća u prevazilaženju prepreka i neprijatnosti sa kojima ćete se suočiti.

ŠKORPIJA

Retrogadni Mars donosi probleme energetskim Škorpijama. Ali ova mračna faza za Škorpije počinje mnogo ranije, zato što je Pluton retrogradan od 22. aprila, a to znači da će vas vladajuće planete staviti u vrlo neugodan položaj. Obratite pažnju na to da li ljudi kojima pristupate žele vašu pažnju, jer trenutno preterujete u svemu. Ako usmerite svoju pažnju u pravom pravcu, ovo bi mogao biti jedan od vaših najproduktivnijih meseci.

JARAC

Dvadeset i osmi jun donosi pun mesec u vašem znaku. Iako ovo može biti vreme čudesnih otkrića, neverovatnih transformacija i duhovnih poklona, ponekad može biti stvarno teško vreme za Jarčeve. U junu, možete naučiti nešto što niste želeli znati ili biti snažno pogođeni vašim emocijama. Saturn je retrogradan tokom punog meseca, što će vas učiniti mnogo osetljivijim. Jun može izazvati da razmišljate o drastičnim promenama u vašem životu. luftika.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.