Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30. april 2019: Ribama stiže novac, Ovnu prija samoća, Rak zaljubljen

Dnevni horoskop za 30. april 2019: Ovnu prija samoća, Biku treba bolja komunikacija, Blizance nervira komšiluk, Rak se zaljubljuje u Lava, Devici trenutno škripe finansije, Vaga povređena, Škorpija posvećena, Strelcu i Ribama stiže novac, Jarac deli dobit sa ortacima, a Vodolija puna entuzijazma. Ovo je današnji horoskop za 30. april 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rešenje vaši ortaci. Ne želite da se oslonite na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.

Ljubav: Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.

Zdravlje: Stomačni problemi.

BIK

Posao: Ne razumete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobaveštenosti.

Ljubav: Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje: Probadanje u predelu štitne žlezde.

Dnevni horoskop za 30. april 2019

BLIZANCI

Posao: Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.

Ljubav: Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.