5 horoskopskih znakova koje najviše varaju i ostavljaju

Ovi znakovi možda maštaju o savršenom životu i večnoj ljubavi, ali u stvarnosti se ne trude toliko da to postignu.

Upravo zbog toga, često budu prevareni i ostavljeni, a pritom mislimo na sledeće horoskopske znakove.

1. Vodolija

Vodolije su toliko zaokupljene same sobom da često niti ne vide nezadovoljstvo svog partnera i to da je on na ivici, bilo da ih prevari, bilo da ode. Još je gore što se ni nakon što on ode Vodolije neće zapitati gde su pogrešile. U njihovom je životu već previše stresa, da bi se bavili stresom koji donosi život s još jednom osobom.

2. Devica

Device imaju problem da sve baziraju na logici, a puno manje na emocijama, koje predstavljaju osnovu svake veze. Tako njihovi partneri često pronalaze emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

3. Strelac

Strelčevi obožavaju lov koji im je u krvi, ali ipak posvećuju previše pažnje fizičkom, a manje emotivnom segmentu, što njihovim partnerima s vremenom počinje da smeta. No, kada ih on i ostavi, Strelčevi su vrlo brzo ponovo spremni za lov.

4. Ovan

Problem ovog horoskopskog znaka je u tome što je naivan pa ima tendenciju da sve gleda kroz ružičaste naočare. Da nešto nije u redu prvo bude jasno svima drugima.

5. Blizanci

Blizanci obožavaju da flertuju s drugim osobama, a prilično su i zahtevni u seksu, s čime se ne mogu nositi baš svi pa njihovi partneri često sreću traže na drugim mestima.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.