Horoskop

ONI BAŠ NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: 5 horoskopskih znakova koje najviše varaju i ostavljaju

Ovi znakovi možda maštaju o savršenom životu i večnoj ljubavi, ali u stvarnosti se ne trude toliko da to postignu.

Upravo zbog toga, često budu prevareni i ostavljeni, a pritom mislimo na sledeće horoskopske znakove.

1. Vodolija

Vodolije su toliko zaokupljene same sobom da često niti ne vide nezadovoljstvo svog partnera i to da je on na ivici, bilo da ih prevari, bilo da ode. Još je gore što se ni nakon što on ode Vodolije neće zapitati gde su pogrešile. U njihovom je životu već previše stresa, da bi se bavili stresom koji donosi život s još jednom osobom.

2. Devica

Device imaju problem da sve baziraju na logici, a puno manje na emocijama, koje predstavljaju osnovu svake veze. Tako njihovi partneri često pronalaze emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

3. Strelac

Strelčevi obožavaju lov koji im je u krvi, ali ipak posvećuju previše pažnje fizičkom, a manje emotivnom segmentu, što njihovim partnerima s vremenom počinje da smeta. No, kada ih on i ostavi, Strelčevi su vrlo brzo ponovo spremni za lov.

4. Ovan

Problem ovog horoskopskog znaka je u tome što je naivan pa ima tendenciju da sve gleda kroz ružičaste naočare. Da nešto nije u redu prvo bude jasno svima drugima.

5. Blizanci

Blizanci obožavaju da flertuju s drugim osobama, a prilično su i zahtevni u seksu, s čime se ne mogu nositi baš svi pa njihovi partneri često sreću traže na drugim mestima.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.