Dnevni horoskop za 20. januar 2017
Dnevni horoskop za 4. decembar 2017

Dnevni horoskop za 20. januar 2017: Snežni petak, još jedan hladan dan pred nama, ali verujemo da ste već navikli na zimu, a nadamo se da i uživate u njoj bar upola kao deca. Danas, čak i da vam sve krene naopako, ljubavi će biti napretek , pa će sve brige biti manje strašne.

 

Strastveni aspekt između Venere i Plutona, pored jakih strasti nekad izaziva i velike promene, promene u vama, da osetite da vam izmiče tlo pod nogama, da ste najednom veoma nesigurni, ali zapamtite, prolaznog je to karaktera! Par detalja su ti koji vam mute pogled pred očima, stvaraju sliku kao da je sve nekako drugačije, ali već nakon par dana shvatićete da je sve što vam se događalo zapravo bilo u vašu korist i da je sve onako kako ste vi želeli. Sve je “zamesio” tek neki detinji strah. Šta god vam se bude nametalo danas i narednih dana, ne odbijajte, povinujte se. Saturn je taj koji govori o nekadašnjim akcijama, o dugovima i grehovima.

Ono što je bitno – veselite se i radujte iako vas zbunjuje kako pored svih briga da priuštite sebi takav luksuz. Nije sve tako. Ovo su zapravo idealni dani kada možete odmoriti um i postaviti ad akta svoje grehe, brige i tugu.

Prijatan dan vam želimo!

OVAN

POSAO

Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop za 13. januar 2017

BIK

POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

BLIZANCI

POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.