Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017:
Foto: Imcreator.com

Neke od žena u ljubavi se vode parolom “Bolje je voleti i izgubiti nego nikada ne voleti”, dok druge vrlo brzo primete da se druga strana ne trudi dovoljno i same odustaju

Ovan

Žena Ovan toliko strastveno ulazi u vezu da zaboravlja da svaka veza ima svoje rizike i da neće uvek sve biti kako treba. Ona se jednostavno prepušta leptirićima u stomaku.

Žene rođene u ovom znaku se jako trude oko ljubavne veze, i to ponekad može završiti jednostrano, da se ona trudi, a on ne. One vole da iznenade partnera slatkim darom, planiraju romantične događaje itd.

Srećom, one brzo primete kad se druga strana ne trudi i tada i same odustaju od veze.

Blizanci

Žene ovog horoskopskog znaka obožavaju osećaj ulaska u novu vezu. To ih uzbuđuje. Vole da osete nervozu i osećaj privlačnosti u isto vreme.

Usprkos strahu, iskreno će govoriti o svojim osećanjima. U početku veze znaju da budu nametljive u izražavanju svojih osećanja i u razmišljanju kako da udovolje partneru. Upravo je to razlog zašto ljubavne veze znaju da im kratko traju.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017
Foto: Pexels

Vaga

Vage su vrlo odane svojim partnerima i izbegavaju sukobe po svaku cenu. One znaju toliko da vole svoje partnere da bi im sve dale i uradile sve za njih. Na taj način zapravo izražavaju svoje divljenje.

Veruju da su nesebične pa se lako osećaju povređeno ako procene da se partner ne trudi jednako. Žene Vage vide ono najbolje u muškarcima s kojima su u vezi i često smetnu s uma da bi mogli da im “slome srce”.

Strelac

Ove žene su često bahate u svojim vezama, ali zaljube se “do ušiju” i vole svim srcem. U početku veze proživljavaju nalet strastvenih osećanja.

One su svesne toga da će možda biti povređene i da veza neće dugo trajati, ali svejedno u nju ulaze strastveno. Vrlo brzo postaju posve otvorene i ranjive s partnerom. Vrlo iskreno govore o emocijama.

Vode se parolom “Bolje je voleti i izgubiti nego nikada ne voleti.”.

Ribe

One su vrlo iskrene i emotivne. Kada nekoga vole, neće igrati igrice i neće kalkulisati hoće li biti povređene ili ne.

Žene rođene u ovom znaku imaju potpuno poverenje u partnera, potpuno im se otvore. To je razlog zašto često budu povređene.

Ribe su svesne tog rizika, ali smatraju da vredi onoga što proživljavaju u tom trenutku, prenosi portal Your Tango.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.