Horoskop i prevara: Svako vara na svoj način, a iako se horoskop ne može smatrati službenim vodičem, može služiti kao indikator da je žena neverna.

Ovan

Ovnovi su jako dobro organizovani pa će uvek naći vremena za one koje vole, čak i kad ga nemaju. Kad žena Ovan prestane da nalazi vremena, lako je moguće da ga nalazi za nekog drugog.

Bik

Žene u ovom horoskopskom znaku su jako komunikativne i sklone pokazivanju ljubavi. Kad varaju, postaju zatvorene i hladne.

Blizanci

Uvek spremni za izlazak, Blizanci će jedino u slučaju da imaju nekog drugog postati skloniji ostajanju kod kuće… “sami”.

Rak

Varanje za žene Rakove je vrlo neuobičajeno, ali ako do toga dođe, one postaju vrlo depresivne jer idu protiv sebe.

Dnevni horoskop za 31. mart 2017

Lav

Žena Lav će se u slučaju da ima nekog novog početi da se jako sređuje, možda će čak promeniti frizuru, a definitivno će postati još komunikativnija nego inače.

Devica

Paziće na detalje kao i uvek, paziće i da ne ostavi tragove prevare, ali s obzirom na to da joj laganje nije prirodno, delovaće jako nervozno.

Vaga

U panici da će neko otkriti njenu tajnu, Vaga koja vara će na svako pitanje reagovati kao da je već otkrivena, ma koliko ono uobičajeno bilo.

Škorpija

Škorpije su inače tajanstvene pa je teško proceniti je li stvarno reč o prevari ili se žena Škorpija samo ponaša kao i inače, ali kad vara, postaće još tajanstvenija i paranoična kad je u pitanju njen mobilni.

Strelac

Zna da je kriva i oseća se grozno pa će konstantno biti iznervirana i ljuta na partnera, iako njemu pravi štetu.

Jarac

Zbog osećaja krivice će mnogo lakše opraštati stvari koje inače nikad ne bi. Inače je jako disciplinovana, a zbog prevare će joj biti neprijatno pa će postati tolerantnija.

Vodolija

Neće reći svojim prijateljicama da vara dečka, a jednom kad se one počnu raspitivati zašto je nestala, sve će postati jasno.

Ribe

Ribi će biti neprijatno pored dečka kojeg vara – ponašaće se nesigurno, neće ga gledati u oči i biti će mnogo osetljivija nego inače.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.